На КП «Центральний стадіон» вперше зареєстрували шлюб за одну добу
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Четвер, 20 квітня 2017, 23:42

210417 3

На головній спортивній арені області одружилася пара, яка вирішила не чекати місяць, а укласти шлюб якомога швидше

 

Геннадій Демченко та Оксана Шабатина стали першими, хто взяв участь у новому проекті. У пари маленька дитина. Тому вирішили одружитися без урочистостей та оперативно.

На реєстрацію витратили 1300 гривень. Документи подали 19 квітня.

«Справилися до третьої години дня. У «Палаці одружень» сказали, що потрібно чекати місяць. Скоротити термін можуть через дві причини: вагітність і стан здоров’я одного з наречених. Вважаємо, що тих двох приводів замало. У нас інша поважна причина, тому звернулися до проекту шлюбу за добу», – розповідають наречені.

210417 4

Як повідомив директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров, реєстрація може супроводжуватися урочистостями. Так, на самому стадіоні є локація, де можна розмістити стільці для гостей, облаштувати фуршет, поставити арку, є заїзд для автомобіля, на табло можуть вивести відеозапис з історією кохання молодят. Вартість залежить від бажань наречених і максимальна ціна не перевищує 2 500 гривень.

«Це лише початок, але ми можемо запропонувати послугу жителям всієї Черкаської області. Урочистості на стадіоні проводили і раніше. А коли дізналися про проект, вирішили доєднатися», – зазначив Юрій Гончаров.

zmi.ck.ua

ФОТО «Черкаський спорт»