Держслужбовці влаштували свій чемпіонат
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 12 березня 2012, 10:47

1308228533_fxyw4v2dvacui8t

   На Черкащині розпочалася ХІV Всеукраїнська спартакіада державних службовців.  

   Перевірити свої сили на спортивних майданчиках вирішили держслужбовці Черкащини. До активної спортивної підготовки їх спонукала традиційна Спартакіада. Такі змагання проходять щорічно не лише на Черкащині, але й по всій Україні. 

   Як зазначає Черкаська ОДА, метою цієї Спартакіади є формування позитивного іміджу держслужбовців. Окрім цього, представники державної служби матимуть змогу показати свої вміння поза стінами установ, честь яких вони захищатимуть.  Демонструвати свої спортивні навики у різноманітних видах спорту представники Черкащини розпочнуть поетапно. Перший етап Спартакіади буде тривати до травня і передбачає визначення найспортивніших та найвправніших держслужбовців міста та району. Наступний, другий, етап, який заплановано на травень-липень, визначить найсильніших серед державних службовців Автономної Республіки Крим, Київської та Севастопольської областей. І заключний, третій, етап заплановано на вересень. У фіналі Спартакіади на базі олімпійського учбово-спортивного центру товариства «Спартак» в Алушті зустрінуться найкращі команди країни.

   Нагадаємо, що остання Спартакіада працівників виконкому та депутатів міської ради тривала у Черкасах понад півроку. Чиновники та народні обранці мали можливість помірятися силами у пляжному волейболі, настільному тенісі, шахах, шашках, міні-футболі та волейболі.