Черкаси знову танцюють
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 10 березня 2012, 13:59

DSCgfhgfhjdghjghje6u5e6343ter06859   У місті проходить п’ятнадцятий Відкритий чемпіонат України зі спортивного танцю.

   Із самого ранку до палацу спорту «Будівельник» з’їжджаються автобуси та автівки із різноманітних куточків країни. Всі ці гості завітали до нашого міста на  Відкритий чемпіонат України зі спортивного танцю. Ці змагання є традиційними  і проводяться уже вп’ятнадцяте. Що стосується нашого міста, то воно приймає цей чемпіонат уже десятий рік поспіль.

    «Насправді, Черкаси уже встигли стати домівкою для цього чемпіонату. Завжди приємно у сюди приїжджати. Проходять ці змагання завдяки головному організатору Тетяні Гончаровій, яка є президентом Черкаської обласної танцювальної організації та всеукраїнській ГО «Український танцювальний альянс».Умови, в яких проводиться чемпіона, дуже гарні, чим завдячуємо керівнику палацу спорту. Щодо учасників, то цього року їх значно менше, оскільки чемпіонат співпав із черговою хвилею епідемії грипу. Тому багато діток похворіло. Але учасники, які з’явилися, дуже талановиті, тому змагатися буде не легко, як і  обирати найкращих», – розповідає Вікторія Гончарова, комісар змагань з Києва.DSC06865

   Спробувати свої сили на черкаському паркеті приїхали як професійні танцівники, так і новачки у цьому виді спорту. Загалом, за словами організаторів, сьогодні на паркет мають вийти близько півтисячі учасників. Змагатимуться танцівники у різних класах та вікових категоріях. 

   «Це мої двадцяті змагання. До Черкас приїжджаю не вперше, тому відчуваю себе тут дуже комфортно. Танцями займаюсь сім років. Налаштовуюсь на перемогу. Змагатимусь у категорії «юніори» клас «М». Виступ залежатиме не лише від мене,але й від партнера,оскільки на паркеті ми одна команда. Ми багато тренувались, тому,думаю,все має вийти», – ділиться Анастасія Толочко, 14-річни учасниця з Тального.  

   У цьогорічному Відкритому чемпіонаті України зі спортивного танцю взяли участь участь не лише танцівники Черкащини, але й з Києву, Новомиргороду, Сміли, Тального та Кіровограду. На переможців кожної категорії будуть чекати дипломи, медалі та цінні подарунки від спонсорів змагання. А всі наймолодші змагальники не лише отримають привітання із дебютом на паркеті, але й цінні подарунки. Тому у цій категорії переможених не буде.