Ціна квитка на матч «Динамо» – перемога в спартакіаді!
Написав Administrator   
Четвер, 01 березня 2012, 18:00

news_111020_olfghfghfgh7y567impiyskiy

   Незабутню поїздку на НСК «Олімпійський» на матч «Динамо» – «Арсенал» отримали переможці спартакіади на Канівщині.

   Як зазначає Черкаська ОДА, у селах Таганча та Мартинівка Канівського району пройшла спартакіада колективів фізкультури Канівщини з нагоди визволення її від фашистських загарбників. Проведення такої спартакіади є невід’ємною зимовою подією району ось вже 18 років поспіль.

   У заході взяли участь команди сіл Мельники, Таганча, Мартинівка, Беркозівка, Степанці, Козарівка, Хмільна, Межиріч, Келеберда, Ліпляве, Бобриця, а команди сіл Кононча, Копіювате та Павлівки. Всього в змаганнях брали участь 14 команд, понад 300 спортсменів, що є рекордом за 18-річну історію змагань.Учасники змагалися зі стрільбі з пневматичної зброї, дартс, шашки, настільний теніс, волейбол.

Відкриваючи спартакіаду, спортсменів району привітали голова районної ради Михайло Бала, заступник голови райдержадміністрації Лариса Некраса, сільський голова Олександр Пождема.

   Під час урочистого відкриття подяку районної ради та райдержадміністрації за вагомий вклад у патріотичне виховання підростаючого покоління та популяризацію фізичної культури та спорту району отримав голова Товариства сприяння оборони України Канівського району Олександр Бузницький.

   Фінал з волейболу допоміг визначити і загальнокомандного переможця спартакіади – з різницею в одне очко від другого місця, а відтак і перехідний кубок виборола команда з села Ліпляве, друге – Бобриця, третє – Степанці. Кожен із переможців в індивідуальних видах спорту отримав почесні грамоти і цінні призи, а переможці – поїздку на НСК «Олімпійський» на матч Динамо – Арсенал.

   «Я рада, що з року в рік спартакіада стає все популярніша серед населення району. Кожного року в змаганнях беруть участь все більше команд і спортсменів», – зазначила Лариса Некраса, заступник голови райдержадміністрації.