У Черкасах змагатимуться екстремали з усієї країни
Написав Administrator   
Четвер, 24 березня 2016, 12:42
Черкаські вертикалі
Фестиваль екстриму "Черкаські вертикалі-2016" відбудеться у квітні і об’єднає цілий ряд екстремальних видів спорту та розваг.
 Головною подією фестивалю стане чемпіонат міста зі скелелазіння.
– Кожен рік ми проводимо такі спортивні заходи, приурочені початку нового туристичного сезону. А в цьому році в програмі не лише чемпіонат Черкас зі скелелазіння, а й багато інших екстремальних активностей, – відзначають організатори.
Зокерма, йдеться про драйтулінг (лазіння на льодорубах), роупджампінг (стрибки на мотузці), троллей (крутонахилена мотузкова переправа), скейлайн (ходіння по натягнутій стропі), хайлайн (ходіння по натягнутій стропі (висота 10 м.), мотузковий парк (імпровізоване мотузкове містечко).
Таким чином ініціатори фесту планують популяризувати здоровий та активний спосіб життя. Саме тому долучитися до фестивалю зможе кожен.
Родзинкою програми стане презентація фільму про сходження на вершину Талунг в Гімалаях номінантів найпрестижнішої альпіністської премії "Золотий Льодоруб" (Piolets d’Or 2016) – Михайла Фоміна та Микити Балабанова. Проведення фестивалю планується 24 квітня.Про це інформує "ГромЧе".