У Черкасах відбудеться танцювальний чемпіонат "Explosion Battle"
Написав Administrator   
Субота, 25 квітня 2015, 09:14

x54a7ac8f

   26 квітня 2015 року в міському Будинку культури ім. І.Кулика відбудеться сучасний танцювальний чемпіонат "Explosion Battle" - реалізація грантового проекту в галузі "Культура". Організатор проекту - відомий хореограф, тренер та викладач, засновник студії танцю  "Max Dance" - Максим Оробець.
 
   Як зазначає сам організатор, подія присвячується Дню пам’яті Чорнобильської катастрофи  - дню, який залишив страшний слід на кількох поколіннях. Цей танцювальний чемпіонат збирає дітей та молодь для виховання в них здоров'я, сили та краси, для того, щоб наступні   покоління росли фізично та морально щасливими  та жили повноцінним здоровим життям.
   Для презентації своїх міст запрошені найкращі колективи з Одеси, Львова, Дніпропетровська, Чернігова, Харкова, Луцька. Наше місто буде відстоювати збірна найталановитішої  молоді.
   Мета проекту – в  рамках "Explosion Battle"  провести найбільший за масштабами чемпіонат - батл всеукраїнського рівня з сучасних танців в історії міста Черкаси.  За попереднім регламентом, чемпіонат триватиме з 8.00 і аж до моменту нагородження – 21.30.Чемпіонат "Explosion Battle" – один з п’яти грантів в галузі культури, який реалізується коштом міста. Про це інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.