До Черкас з’їдуться найкрасивіші люди України
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 18 липня 2014, 19:34
z6cuXEEHM4c
   Черкаси вперше приймуть масштабний чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу.
   Цієї осені Черкаси перетворяться на столицю краси та сили. Саме до нашого міста з’їдуться найкрасивіші люди з усіх куточків країни аби випробувати свої сили на всеукраїнській першості з бодібілдингу та фітнесу. Чемпіонат України з цього виду спорту у Черкасах проходитиме вперше.

168

   Першість запланована на 25-26 жовтня. Спортсмени мірятимуться силами у низці дисциплін, а саме: бодібілдингу, фітнесу, класичного бодібілдингу та фітнес-бікіні.

fitnes cherkassy 201337289 3

 

   Як інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Черкащина вже відома своїми атлетами не лише на всю Україну, а й світ. А саме: 4-разовим чемпіоном світу з фітнесу Максимом Оробцем, 2-разовою чемпіонкою світу з фітнесу, переможницею найпрестижніших світових турнірів «ArnoldClassicEUROPE» в Іспанії та «ArnoldClassic» в Америці Оксаною Оробець, бронзовим призером «ОLIМРІА АМАТЕUR» з бодібілдингу у Празі Андрієм Ященком та нашими юними фітнесистами: чемпіонками світу Мариною Гончаренко, Анною Мельніковою, Ангеліною Пилипенко та бронзовою призеркою Чемпіонату Європи Мариною Кучер.