Черкаси дадуть старт найпотужнішим перегонам в Україні (відео)
Написав Administrator   
Середа, 28 травня 2014, 12:20
28 05 14 eQ28mfpBiU28 05 14 w
   Черкаський аеропорт перетвориться на місце, де буде багато диму та шуму. 1 червня в аеропорту розпочнеться Чемпіонат України з дрег-рейсингу. Черкаси прийматимуть перший етап цих грандіозних змагань. Подібних перегонів наше місто вже давно не бачило.
    У спринтерських заїздах на дистанцію 402 метри свої сили випробовуватимуть гонщики з різних куточків України.
    - Чемпіонат по дрег-рейсингу – це захоплива подія у світі автоспорту, – розповідає організатор Андрій Яроменко. – На перегони з’їздуться найшвидші автомобілі України. Свій потенціал учасники реалізовуватимуть на дистанції 402 метри, або за 10 секунд у часовому еквіваленті. А це означає тільки одне – спортсмени не мають права на помилку.
   За словами організаторів, перший етап Чемпоніату у Черкасах пройде у вигляді фестивалю. Відвідувачі не просто вболіватимуть за автівки, які їм сподобаються, а ще й зможуть побачити автовиставки від провідних салонів Черкас та навіть потестувати машини на майданчику тест-драйва. Поруч діятиме виставка тюнінгованих машин та мотоциклів.
    - Також розігруватимемо лотереї, завдяки яким можна буде виграти подарунок або ж катання на спортивній автівці. А вилучені кошти ми передамо у дитячі будинки, адже проведення першого етапу співпало із днем захисту дітей, – зауважують організатори.
   Варто додати, що проведення дрег-рейсингу у Черкасах відбувається за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, а також Автомобільної федерації України та при співпраці з Черкаською облдержадміністрацією і автомобільним клубом «Черкаси».

 

 

provce.ck.ua