День Незалежності «по-спортивному». Анонс черкаських подій
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 24 серпня 2013, 09:29

nez2013399469

До вашої уваги анонс спортивних заходів на День Незалежності.

Святкувати День Незалежності черкаські любителі спорту почнуть задовго до визначної дати. Спортивні заходи приурочені до великого свята розпочнуться з п’ятниці, 23-го серпня. До Вашої уваги перелік заходів.

 

Четвер (22 серпня)

17.00 Футбол. Друга ліга стадіно c. Білозір'я

"Славутич" - "Реал Фарм"

 

П’ятниця (23 серпня)

11.00 – у ПС «Будівельник» відбудуться зйомки ТРК «ВІККА» святкового ролику присвяченого місцевим баскетбольним вболівальникам. Телевізійники запрошують усіх бажаючих долучитися до цього дійства та стати частинкою промо-ролика.

17:00 – напередодні Дня Незалежності на футбольному майданчику біля спорткомплексу «Sportlife» відбудеться благодійний футбольний матч. Гратимуть команди партії «УДАР» та громадських діячів міста Черкаси. Матч передбачає благодійну мету: кожен, хто прийде на поєдинок, зможе зробити свій внесок у порятунок життя трирічної черкащанки Ганни Гінкул, якій діагностували «гістиоцитоз з клітин лангерганса з ураженням легені 2 ступеню у стадії ризику».

 

Субота (24 серпня)

15.00 -18.00 – показова програма на козацькій чайки «Спас». Вона зроблена за кресленнями човнів ще 17 століття. Її проектували запорізькі козаки, а життя вдихнули львівські моряки. І от тепер уже вісім років вона мандрує Україною та світом і розповідає про козацьку славу. Чайка «Спас» опинилася і в Черкасах.

18.00 - 22.00 – у Долині Троянд розпочнеться розважально-спортивна програма «Козацькі забави». Черкаські віртуози дивуватимуть містян низкою цікавих трюків, конкурсів, майстер-класів та показових виступів.

17.00 13-й тур чемпіонату Черкаської області з футболу. Стадіони приймаючих команд

 

Неділя (25 серпня):