Черкасці визначатимуть кращого з російського більярду
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 19 червня 2013, 10:44

galrgtretre646456456yreyrtyft2013-8767

   29 червня у місті пройде масштабний більярдний турнір з російського білярдру та «вільної піраміди».

   Літо розпочалося у черкаських любителів більярду інтенсивними тренуваннями та постійними приготуванням. Свою вправність більярдисти «відшліфовують» аби поборотися за звання кращих на черговому турнірі. Цього разу спортсмени визначатимуть найвправнішого у російському більярді та класі «вільна піраміда» з використанням усіх куль. 

   «Аби випробувати свої сили, влучність та майстерність володіння києм, до участі у змаганнях долучаться спортсмени не лише з Черкас, але й із області. Переможці змагань буть, як завжди, нагородженні подарунками від спонсорів змагання. Для Черкас це не перший подібний чемпіонат, протее готуємося ми до нього не менш наполегливо», – ділиться Артем Пурик, представник організації «Більярд Черкаси».

   Змагання кращих більярдистів Черкащини заплановано на 29-те червня. Спортивне протистояння відбудеться у черкаському клубі «7 луза». Початок змагань о 10.00. Якщо ви є любителем більярду або ж хочете випробувати свої сили, позмагавшись із кращими спортсменами Черкащини, то незабаром ви матимете нагоду завітати на більярдну першість та насолодитися грою справжніх віртуозів!

                 hMNZyeP2ivs