Змагання задля вшанування
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 13 грудня 2012, 14:05

y_739866660ab1

   Завтра у Черкасах стартує чемпіонат України з легкої атлетики присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Олександра Тканка.

   Пам’ть жива – це 24-й раз поспіль доведуть черкаські легкоатлети. Завтра кращі спортсмени України з’їдуться до нашого міста на традиційні Всеукраїнські змагання на честь Героя Радянського Союзу Олександра Тканка. Присвячені вони, як і щороку,  річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Ці змагання беруть свій початок з 1989 року і вже традиційно проводяться у нашому місті. Саме тому до участі у них долучаються кращі легкоатлети України. Нагадаємо, минуло річ свої сили на цих змаганнях випробували 214-ть легкоатлетів із десяти обласних команд. 

   «Ми запрошуємо всіх любителів спорту та спортсменів завітати на ці змагання. Адже це наймасштабніших чемпіонат року. Буде і боротьба, і нові рекорди – все! Як завжди надзвичайно цікаво, бо представництво обіцяє бути ще більшим ніж минулого року. Тому спостерігати буде вдвічі цікавіше», – розповідає Леонід Нечипоренко, доцент кафедри спортивних дисциплін.