«Вільна піраміда» у виконанні черкаських більярдистів
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 06 грудня 2012, 10:00

yYkf5v111XvNb4

   Черкаські більярдисти розпочали підготовку до чергового турніру, який збире спортсменів із усієї Черкащини.  

   Грудень розпочався у черкаських любителів більярду інтенсивними тренуваннями та постійним приготуванням. Свою вправність більярдисти «відшліфовують» аби поборотися за звання кращих на черговому турнірі. Цього разу спортсмени  змагатимуться у класі «вільна піраміда» з використанням усіх куль. Аби випробувати свої сили, влучність та майстерність володіння києм, до участі у змаганнях долучаться спортсмени не лише з Черкас, але й із області.

   «Ми чекаємо майже на півсотні учасників. Всі боротимуться у класі «вільна піраміда». Для Черкас це не перший подібний чемпіонат, протее готуємося ми до нього не менш наполегливо. Змагання приурочені до новорічних свят»,  – ділиться Артем Пурик, представник організації «Більярд Черкаси».

   Змагання розпочнуться, 15-го грудня, о 10:00 у черкаському клубі «7 луза». Тому, якщо ви є любителем більярду, або ж хочете випробувати свої сили позмагавшись із кращими спортсменами Черкащини, то незабаром ви маєте нагоду завітати на змагання та насолодитися грою справжніх віртуозів більярду!

             yts4aH6765756756HowE8