Черкаські спортсмени змагаючись, вшанують День визволення міста від німецьких загарбників
Написав Ігор Волошин   
Понеділок, 26 листопада 2012, 18:55

zmag1332747611_10191646m

   Десять різноманітних змагань заплановано провести в Черкасах з нагоди вшанування Дня визволення міста від німецьких загарбників.  Більшість змагань, за словами начальника відділу фізичної культури та спорту Черкаської міської ради Олександра Гаврилова, є традиційними і відбуваються щорічно.

   Розпочнуться спортивні заходи чемпіонатом міста з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд, який 1-16 грудня відбудеться у фізкультурно-оздоровчому комплексі (вул. Ярославська, 5).

   2 грудня у лісовому масиві біля санаторію «Україна» пройде Відкритий чемпіонат м. Черкаси зі спортивного орієнтування.

Любителі вільної боротьби 8-9 грудня запрошуються в зал боротьби ПС «Спартак» на чемпіонат міста.

   У стрілецьких тирах гімназії № 9 та ЗОШ № 26 13-15 грудня проходитиме Відкритий Кубок міста зі стрільби кульової. У ці ж дні спорткомплексі «Манеж», басейні НВК «Фотоприлад» та стрілецькому тирі КДЮСШ відбудеться Відкритий чемпіонат міста Черкаси з морського багатоборства (морське триборство).

   Чемпіонат міста зі спортивної гімнастики запланований на 14-15 грудня в гімнастичній залі ПС «Спартак».

15-16 грудня спортивна зала школи № 15 прийме Відкритий чемпіонат м. Черкаси з греко-римської боротьби.

   Наймасштабніший захід запланований на 16 грудня. У ПС «Будівельник» відбудуться Всеукраїнські змагання та відкритий чемпіонат міста Черкаси з дзюдо серед юнаків та дівчат.

   21-22 грудня у ПС «Будівельник» буде можливість помилуватися красою та грацією виступів спортсменів на Відкритому чемпіонаті міста з художньої гімнастики.

Закриє програму 22-23 грудня Відкритий Кубок міста Черкаси з пауерліфтингу.