Анонс спортивного вікенду
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 09 березня 2012, 23:22

 Image_68

   В Україні продовжується чотириденна робоча перерва, а в Черкасах наближається традиційно насичена спортивними подіями субота і неділя. «Черкаський спорт», проаналізувавши спортивні заходи обласного центру, готовий з вами поділитися найважливішими, аби ви спланували своє спортивне дозвілля.


Субота, 10 березня:
В березні Черкаси натанцюються вже від душі. Фактично кожні вихідні першого весняного місяця проходять під знаком різноманітних чемпіонатами України з танцю. Естафету у чемпіонату з диско та диско-слоу, який відбувався в ПС «Будівельник» минулого вікенду, перехопить чемпіонат України зі спортивного танцю. В ПС «Будівельник» він стартує завтра о 9.00.



На «Селені» завтра вдарять по професійному тенісу останнім акордом. Там фінішує третій турнір серії Futures. Завтра Ви маєте нагоду подивитися останній фінальний поєдинок єдиних професійних чоловічих турнірів на теренах України в 2012-му році. У фіналі, який о 12.00 розпочнеться на хардових кортах «Селени», зіграє італієць Віктор Галовіц та українець Олександр Нєдовєсов. Вхід вільний.


Завтра в Донецьку «Черкаські Мавпи» зіграють свій черговий матч в рамках Суперліги. Команда Володимира Холопова гру проти віце-чемпіона держави розпочне о 16.00. Трансляцію цього матчу ви маєте можливість побачити на сайті черкаської команди.


Неділя, 11 березня:
Традиційно в неділю свої матчі проводять асоціації міні-футболу черкаської області. Цього разу матчі обласного чемпіонату, який виходить на фінішну пряму, матимуть неабияке значення. Зрештою, в чвертьфінальних іграх участь візьмуть чотири команди з районних центрів Черкащини. В один день колективи відіграють матчі 1/4 та 1/2. Стартують змагання в ПС «Будівельник» о 12:00. Вхід – 10 грн.

В цей же день у Білозір’ї зіграють товариський матч два представники чемпіонату області з футболу. На поле місцевого стадіону вийдуть катеринопільська «Наша Ряба» та «Ураган» із Золотоноші.