У неділю в Черкасах стартує «Кубок Олександра Ковпака»
Написав Вікторія Супрунович   
Четвер, 22 грудня 2016, 15:19

IMG 206539399559

25-28 грудня відбудеться всеукраїнський традиційний турнір із футзалу «Кубок Олександра Ковпака».

 

 

Андрій Фощій, організатор турніру: «У цьому році футболісти з усієї України у двох вікових категоріях 2000 р.н. і 2003-2004 р.н. зіграють свої матчі в Палаці спорту «Будівельник» (проспект Хіміків, 50/1) та спорткомплексі ФОК (Ярославська, 5).
Вже п’ятий рік поспіль цей турнір має черкаську прописку і з кожним роком ми намагаємось підвищити його рівень. У віковій групі 2000 р.н. зустрінуться команди з усієї країни, зокрема, ми очікуємо представників Івано-франківського «Урагану» - однієї з найсильніших футзальних шкіл. У віковій групі 2003-2004 р.н. зустрінуться команди з усіх куточків Черкаської області. 
Хочемо, щоб цей турнір перед новорічними святами запам’ятався дітям та вболівальникам яскравою грою, незабутніми емоціями та чудовим настроєм. Також відзначимо, що традиційно на учасників чекають багато нагород, подарунків, відзнак у номінаціях та сюрпризів від організаторів».

 

Олександр Ковпак, ініціатор турніру: «Вже вп’яте ми побачимо на черкаських майданчиках юних футболістів з усієї країни, їх майстерність, емоції та щасливі очі. Головне завдання цього турніру, щоб діти отримали перед Новим роком задоволення від гри, а самі змагання допомогли обрати свій успішний шлях у футболі.
Дуже жаль, що не багато людей у нашій країні розуміють необхідність вкладати у дітей і спорт. Адже саме діти – запорука успіху дорослого професійного футболу. Мені особливо приємно, що ми разом з партнерами турніру робимо таку важливу справу для юних спортсменів і хотілося б щоб ще більше людей у нашій країні долучались до цього. Хочу побажати всім юним футболістам наполегливості і футбольної удачі».


До проведення турніру вже другий рік поспіль долучається вихованець смілянського футболу – Ігор Число, який допомагає розвитку дитячого футболу Черкащини.


Ігор Число, головний партнер турніру, власник проектно-будівельної групи «Топ Дома»: «Наша компанія вже другий рік поспіль підтримує цей чудовий турнір, адже ми розуміємо, що повинні інвестувати в дітей і спорт. Разом з Олександром Ковпаком ми починали займатись футболом у Смілі, тому футбол мені дуже близький. Дуже хочеться, щоб це свято футзалу запам’яталось дітям і вони отримали позитивні емоції та дорогоцінний ігровий досвід. Плануємо не зупинятись на досягнутому і проводити різноманітні турніри вже у найближчому майбутньому».

 

Календар і розклад матчів дивіться на "Черкаському спорті" завтра. 


Запрошуємо вболівальників відвідати «Кубок Олександра Ковпака» та насолодитись справжньою емоційною та захоплюючою грою команд з усієї України!