Чемпіонат України з футзалу: "Рувер" їде в Одесу, а "Епіцентр" зіграє з "Солтексом". Прев'ю
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 15 грудня 2016, 19:09

IMG 745000556 2
Завтра-післязавтра черкаські команди відіграють другий тур Чемпіонату України з футзалу в другій лізі.

 
П'ятниця, Одеса, 18:00

"МКВ" – "Рувер" 

На Рувер чекає непростий поєдинок. Він першим поїде в гості до одеського МКВ з усієї черкаськоі трійці. До того ж команду спіткали деякі кадрові проблеми. На березі моря "зелені" зіграють фактично без нападу. Відсутні будуть Ковтуненко, Алєксандров, Болюк і Гасанов. А до цього додається ще весь день в дорозі – команда виїздить на гру завтра о 7 ранку, а о 6 вечора вже вийде на паркет. Що там у МКВ – невідомо. Зазначимо лише, що наставник чемпіонів Одеси Роман Смірнов в інтерв'ю місцевим ЗМІ наголосив на високому рівні відкриття турінру в Черкасах. І вдома не захоче розчарувати свою публіку. 

Очікується онлайн-трансляція з Одеси. Її ви зможете подивитися на нашому сайті. 



Субота, Черкаси (СК "Будівельник"), 17:00
"Солтекс" – "Епіцентр"

Увесь футзальний вікенд у Черкасах буде сконцентровано в одному матчі. За відсутності туру Чемпіонату області в неділю, любителі футзалу зможуть поласувати міським дербі між Епіцентром і Солтексом, які вже знатимуть результат пари МКВ – Рувер. 

Перший матч команди провели прямопротилежно: Епіцентр поступився Руверу (2:3), а Солтекс здобув ефектну перемогу над МКВ (4:3). 

Як Епіцентр, так і Солтекс дещо в однакових умовах: обидві грають по 4 гри на тиждень в різних турнірах і в найвідповідальніший момент може позначитися виснаження. Команда Олександра Солов'я підготувала для суперника деякі нововведення, які залишаться в секреті до самого матчу, а підопічні Усаковського відверто не претендують на перше місце в групі. За його словами, все залежить від хлопців. Тому Солтекс можна вважати фаворитом цієї пари.

 

Важлива інформація!

У Чемпіонаті області з футзалу період дозаявок завершується 17 грудня.

У Чемпонаті України період дозаявок буде з 15 січня до 1 лютого.