Третій тур Чемпіонату області з футзалу. Анонс
Написав Андрій Вєков   
Субота, 10 грудня 2016, 11:36

IMG 6736545777 7

Завтра у ПС «Будівельник» з 9 ранку до 10 вечора буде тривати черговий тур головного футзального змагання області.

 

 

3 тур, 11 грудня. Розклад матчів:

Рось - Маїс 9-00

Арка - Червона Слобода 10-00

Хімелектробуд - Шарм  11-00

Дніпро-80-ТОП Дома - Юрія-Фарм 12-00

Яснозір'я - Шевченків Край 13-00

Шполабудматеріали - Матусів 14-00

Батьківщина - Катеринопіль 15-00

Росава - Спартак  16-00

ЛНЗ-Лебедин - Валюк 17-00

Епіцентр - Рувер 18-00

Мошни - Черкаси 19-00

Одна Родина - Енергія 20-00

Солтекс - Цетус 21-00

 

Центральні матчі:

10:00 «Арка» - «Червона Слобода» (Вища ліга)

У цих команд вже є спільний фактор. Обидві в цьому сезоні покарали минулорічного срібного призера Вищої ліги «Мошни». При чому обидві перемоги - по ділу. «Арка» пропустила минулий тур і набралася сил на протистояння зі Слободою, а та не обіграла «Мошни», а просто знищила (5:1) і в гарному настрої підійде до протистояння зі смугастими.

Прогноз - 1:3.

 

 

11:00 «Хімелектробуд» - «Шарм» (Екстра-ліга)

Єдина гра Екстра-ліги, що відбудеться вранці і змусить десятки симпатичних дівчат-уболівальниць «Шарму» прокинутися раніше. Але їм буде на що подивитися. «Парфумери» - явні фаворити, але чи зможуть вони увімкнутися об 11 ранку після суботнього вечору? І зі стартових хвилин показати молодому, швидкому «Хімелектробуду» хто господар паркету. Тим паче суперник у минулому підзарядився перемогою над «Рувером». Утім, є в команди і проблема. Її лідер Максим Авер’янов зіштовхнеться з великою проблемою. Легкий, прудкий нападник може просто розбитися об важких і позиційно грамотних захисників «Шарму»: Мачульського, Трандафілова. Тому очікуємо непередбачувану гру.  

Прогноз - 0:4.

 

12:00 «Юрія-Фарм» - «Дніпро-80-ТОП Дома» (Перша ліга)

Битва претендентів на чемпіонство. Мачульський, Трандафілов, Калашник vsФощій, Ковтуненко, Полуницький: саме в такому руслі треба розглядати це протистояння. «Дніпро-80» - ніби дитячо-юнацька команда, але молоді там лише на підхваті, бо 10 із 12 голів забило «гранітне» тріо. У фармацевтів теж ставка на трикутник досвідчених гравців. Команди виграли всі свої ігри, тому «Дніпро» очолює турнірну таблицю, а «Юрія» дуже хоче його звідти посунути і завтра опівдні у них буде на це шанс.

Прогноз - 3:5.

 

17:00 «ЛНЗ-Лебедин» - «Валюк» (Екстра-ліга)

Мабуть центральний матч ігрового дня як в Екстра-лізі, так і всьому чемпіонаті. В інших парах все більше менш зрозуміло: навряд «Цетус» зможе нівелювати клас «Солтексу», «Епіцентр» і «Рувер» після чемпіонату України втомилися один від одного і всі емоції залишили там, «Одна Родина» на ходу проти «Енергії», а от «ЛНЗ» і «Валюк» цей тиждень провели на паузі.

Кожен готується до реабілітації. Шполяни в минулій грі не втримали віце-чемпіона області «Шарм» (2:4), а «Валюк» все ще не набрав жодного очка. Якщо і ця гра не піде в актив перевдягненому «Альтаїру», то про плей-оф можна забути. Однозначно побачимо битву за три очки, де в хід підуть усі способи їх здобуття. «Валюку» треба остерігатися гострого Вакуленко, а склад синіх може завдати проблем високою командною швидкістю.

Прогноз - 1:3.

 

19:00 «Мошни» - ФК «Черкаси» (Вища ліга)

Попри нуль очок, «Мошни» все ще залишаються одним із найкраще укомплектованих складів Вищої ліги. «Черкаси» таким збалансованим складом похвалитися не можуть, але мають інший козир - досвід окремих гравців, які вміють грати на такому рівні. До того ж, однакова різниця забитих/пропущених після двох турів ставить їх на один щабель. Та все ж до перемоги ближчі «Мошни», які мають нарешті підійматися по турнірній драбині.

Прогноз - 4:1.