"Політехнік" - "Черкаські Мавпи": Прев’ю
Написав Administrator   
Четвер, 20 жовтня 2016, 11:04

S29A2713

Сьогодні "Мавпи" проведуть виїзний матч Суперліги в Харкові проти місцевої "Політехніки". Початок о 17:30.

 

 

Анкета гри
20 жовтня, Харків, 17.30
«Політехнік» - «Черкаські Мавпи»
Онлайн-трансляція: YouTube ФБУ
Лідери: Сізов – Арабаджи
Статистика: Політехнік – 0/6, Мавпи - 2/4

 

Після серії домашніх матчів «Черкаські Мавпи» готуються до виїзного турне. У наступні три дні на підопічних Максима Міхельсона чекають дві гри проти «голодних» суперників. Спочатку «Політехнік», потім «Кремінь». Завтра цікаве протистояння з дебютантом Суперліги Парі-Матч, харківським «Політехніком». Команда, котра має свою тривалу історію і встигла повигравати практично все у Вищій лізі, цього сезону випробовує свої сили в еліті вітчизняного баскетболу.

Поки у харківської команди мало, що вдається. «Політехнік» - єдина команда, котра не виграла жодного матчу у чемпіонаті. Причому баскетболісти відіграли вже шість матчів. З огляду на таке турнірне становище хлопці Валентина Кулібаби будуть неабияк налаштовані на цю гру. Все аби потішити місцевих уболівальників перемогою. Асоціюється «Політехнік» із постаттю Тимура Арабаджи, котрий для цієї команди більше ніж просто капітан. Допомагає йому і бігмен Антон Рочняк. Підсилилася команда і двома американцями – Майклом Бестом та Джаредом Столікером.

У «Черкаських Мавп» хоча і краща ситуація у турнірній таблиці, але останні два матчі черкасці програли. І обидва у напруженій кінцівці. За крок від овертайму «Мавпи» поступилися «БІПі» (78 : 81), а програш від чинного чемпіона «Хіміка» (77 : 80), стався таки у додатковий час. В обох матчах черкасці демонстрували хороший баскетбол, але святкувати перемогу не вдалося. Тому до Харкова команда їде, щоб покращити турнірне становище.