«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Служба порятунку» – «Азот» - 0:5 (0:3)
Середа, 25 вересня 2019, 06:55

1 DSC 0137

14 тур. 24 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Служба порятунку» – «Азот» - 0:5 (0:3)

Голи: Степанов (3), Крупа, Куц

Щодо інтриги у цій зустрічі, то «Азоту» потрібно було вигравати, щоб стати володарем головного трофею. І вже зі стартових хвилин зустрічі вони почали шукати шляхи до воріт суперника для їх взяття. Особливою активністю виділяється Степанов і його партнери по команді відчуваючи зарядженість Петра на атаку, постачають його пасами. З іншого боку «Служба порятунку» також у захисті не відсиджується і постійно контратакує. На 7 хвилині гри у господарів Аджубей не реалізує вихід сам на сам із Соколовським. Азотівців цей епізод особливо завів і Степанов ударом з 12 метрів відкриває рахунок у грі, а через кілка хвилин від нього у ворота опонентів влітає і другий гол – 0:2.

2 DSC 0134

У другій половині першого тайму азотівці продовжують активні дії, але сказати, що мають безаперечну перевагу не можна – «Служба порятунку», застосовуючи пресинг особливо не давала супернику розгулятися, а свмі при першій мождливості били по воротах. Проте наприкінці тайму у «Азота» проходить гарна атака, яку завершив влучним ударом Куц.

На старті другої половини зустрічі Крупа з «Азота» забиває у ворота Котолупа четвертий гол і робить вагомою заявку своєї команди на перемогу – 0:4. «Служба порятунку, хоч і програє з різницею у чотири голи, не покидає бажання змінити хід гри. «Азот» зі свого боку не переходить до гри від оборони, що у підсумку дало видовищний футбол.

3 DSC 0147

 

Поступово команди почали грати не менших швидкостях. А на 33 хвилині гри Степанов «оформляє» хет-трек. Протягом наступних хвилин гри майбутні чемпіони діяли уважно і вміло довели гру до перемоги.

 

ВІДЕО ГРИ