«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» – «Патріоти» - 3:4 (1:3)
Середа, 25 вересня 2019, 07:34

111  DSC 0128 

14 тур. 24 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«ДФС» – «Патріоти» - 3:4 (1:3)

Голи: Кречик, автогол суперника, Вермянчук (2) – Таряник, Мусієнко, Петренко

У цій зустрічі команди визначали між собою хто фінішує на останньому місці турнірної таблиці. У першому турі у зустрічі цих команд перемогу здобув «ДФС».

222 DSC 0110

З урахуванням високої ціни помилки команди гру почали досить таки обережно, цінуючи кожен пас. Але на 3 хвилині поєдинку «Патріоти» свій спалах активності матеріалізують у забитий гол – 0:1. Забивши гол, гості посилюють тиск на ворота Ваганова, але дефеесівці грають уважно у захисті. Проте у нападі господарям зустрічі поки налагодити гру ніяк не вдається. А на 10 хвилині у ворота ДФС залітає другий гол. та не пройшло і хвилини як на виході «обрізався» голкіпер «Патріотів» і Таряник скорочує відставання у рахунку до одного гола – 1:2. гра набула рівного характеру, але до завершення тайму ще один гол було забито, який влетів у ворота господарів гри.

333 DSC 0114

Друга частина матчу почалася з того, що після удару Таряника шкіряна куля влучає у поперечку воріт «Патріотів». Гості відповіли кількома якісними атаками, але все обійшлося без забитого мяча. Бажання «ДФС» змінити рахунок на табло на 27 хвилині втілилося у забитий мяч у ворота суперника, який на свій рахунок записав Мусієнко – 2:3. Відразу «Патріоти» зробили спробу відновити перевагу у два голи, але самовіддана гра голкіпера господарів поля Ваганова завадила їм це зробити.

444 DSC 0121

Починаючи з 35 хвилини гри гравці обох команд почали діяти значно швидше і згодо рахунок на табло стає рівним – 3:3. Ситуація на майданчику стає досить таки напруженою і багато робити в арбітрів зустрічі. Здавалося, що гра так і закінчиться внічию, що більше влаштовувало команду «ДФС», проте наприкінці гри гостям вдається все таки ще один гол і завершити зустріч у ранзі переможця.

 

ФОТОЗВІТ »»»»»»»»»»»»»»»»

 

 

 

ВІДЕО ГРИ