«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» - «Юрія-Фарм» - 4:3 (2:1)
Середа, 21 серпня 2019, 09:13

111 DSC 0621

10 тур. 20 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Майфон» - «Юрія-Фарм» - 4:3 (2:1)

Голи: Бобінський(2), Горбинко (2) - Ольховий, Пащенко, Шевченко

Не встигли команди розбігатися, як Ольховий у фармацевтів влучним ударом відкривають рахунок зустрічі. «Майфон» не поспішає відповідати тим же – головну ставку робить на побудову захисних редутів. На цей матч господарі поля вийшли без кількох основних гравців. Але це не завадило їм перехопити інціативу у зустрічі і згодом, після ударів Бобінського і Горбинко, повести у рахунку – 2:1.

Відразу після перерви гості зрівнюють рахунок у зустрічі. При цьому на майданчику високих швидкостей не спостерігається – даються взнаки жара і не велика кількість гравців на лаві запасних в обох команд.

1 DSC 0623

На 24 хвилині у ворота «Юрії-Фарму» призначається пенальті: удар виконує Савченко, а Білецький не дозволяє шкіряній кулі влетіти у ворота. Вже через 4 хвилини пенальті призначається у протилежні ворота, де Шевченко не залишає шансу голкіперу – 2:3. Така зміна рахунку змусила майфонівців діяти більш активніше, але при цьому і фармацевти грали рішуче.

3 DSC 0625

 

На 35 хвилині зустрічі вдруге призначається пенальті у ворота «Юрії-Фарму», але Білецький цього разу виручити команду не зміг – 3:3. Досить швидко «Майфон» організовує швидку та якісну атаку і після удару Бобінського і на табло – 4:3.

На 39 хвилині гри Ольховий у «Юрії-Фарму» міг стати героєм зустрічі, але не зумів обіграти голкіпера майфонівців Ткаченка.

4 DSC 0644

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»