«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» - «Служба порятунку» - 2:8 (1:5)
Середа, 21 серпня 2019, 08:50

1 DSC 0604

10 тур. 20 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«ДФС» - «Служба порятунку» - 2:8 (1:5)

Голи: Петренко, Яременко - Аджубей (3), Подлєсний, Горох (3), Магльований

Досить жваво команди провели стартові 5 хвилин зустрічі і ніщо особливо не віщувало розгромної поразки господарів поля. Проте протягом наступних трьох хвилин поєдинку шкіряна куля тричі влітала у ворота команди «ДФС». Зробивши зручну для себе перевагу у рахунку, «Служба порятунку», дещо збавила швидкості, влаштувавши кількахвилинну передишку. Господарі матчу мали не одну можливість скоротити відставання у рахунку і не один раз, але у завершальній стадії їм не щастило, або надійно грав голкіпер «Служби порятунку» Юхименко.

2  DSC 0592

Якщо суперник не використовував свої шанси змінити рахунок, то гості продовжують забивати і рахунок стає 0:4. Відступати гостям у такій ситуації було нікуди і вони починають діяти активніше і нарешті, на 13 хвилині гри, їм вдається скоротити відставання у рахунку. Але розвинути свій локальний успіх їм не вдається, а 0т «Службі порятунку» перед самою перервою виходить забити ще один мяч – 1:5.

3 DSC 0614

Після перерви ситуація на майданчику особливо не змінилася – мячем частіше володіли гості. Тут варто відзначити, що «Службі порятунку» було легше підтримувати високий темп зустрічі, бо у них на заміні було 5 гравців проти 2 в опонентів. Але і у такій ситуації дефеесникам вдається створювати гольові моменти біля воріт суперника, але не завжди їх використовує.

Згодом господарям зустрічі вдається забити свій другий гол у зустрічі – 2:6. При цьому «Служба порятунку» продовжувала грати від оборони і лише наприкінці зустрічі у них активізувався Горох, забивши два голи.

4 DSC 0615

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»