«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» - «Юрія-Фарм» – 6:1 (3:0)
Середа, 29 травня 2019, 08:18

111 DSC 0047

3 тур. 28 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Майфон» - «Юрія-Фарм» – 6:1 (3:0)

Голи: Майчук (2), Горбинко, Ткаченко (2), Бобінський - Третьяк

11 DSC 0067

 

Не встигла секундна стрілка годинника зробити повний оберт по циферблату, як рахунок у зустрічі був відкритий – граючий президент «Майфона» Майчук наочно продемонстрував, що має відмінне гольове відчуття. Команда підтримала настрій свого президента і через хвилину після удару Горбинко другий мяч влетів у ворота «Юрії -Фарму». Поступово гостям вдається впоратися із стартовим хвилюванням і Ольховий згодом мав скоротити відставання у рахунку, але цим шансом не зумів скористатися. А «Майфон» після стартового спурту поступово збавив у інтенсивності проведення атак і почав діяти більш раціонально. Але на їхній результативності це не позначилося і на перерву вони піщли маючи перевагу у три голи.

12 DSC 0062

 

Щойно почався другий тайм, як фармацевти виймали із сітки свої воріт четвертий пропущений мяч. На 23 хвилині у «Юрії-Фарму» Калашник виходив сам на сам з воротарем, але не зумів внести інтригу у гру. Після цього у гостей Ольховий намагається відкрити рахунок забитим голам своєї команди, але мети не досягає. А от Бобінський у майфонівців свої гольові моменти не марнує і доводить рахунок до розгромного – 5:0.

DSC 0071

Через кілька хвилин Калашник черговий свій 100% гольовий момент не реалізує, але його партнеру по команді – Третьяку все таки вдається «розпечатати» ворота Оришечка. Цей гол додав рішучості фармацевтам і змусив їх діяти активніше. Натомість «Майфон» зробив ставку га гру від оборони і наприкінці гри отримав від цього зиск.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»