«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - «Черкасигаз» – 4:2 (2:1)
Середа, 29 травня 2019, 09:31

11 DSC 0146

3 тур. 28 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Азот» - «Черкасигаз» – 4:2 (2:1)

Голи: Забєлов, автогол суперника, Крупа, Андрейченко О. – Мудрик, Пшоно

До цієї гри азотовці підійшли лідерами турнірної таблиці і маючи в активі дві переконливі перемоги. Можливо господарі поля очікували, що і цього разу не матимуть особливих проблем із черговим суперником. Але стартові хвилини зустрічі продемонстрували, що для «Азоту» у цій грі буде непросто. «Черкасигаз» запропонував супернику високий темп зустрічі із створенням небезпечних моментів біля їхніх воріт. Потрібен був деякий час, щоб Степанов і компанія налагодила командну гру і почали створювати гольові моменти.

12 DSC 0134

 

Цікава і безкомпромісна боротьба тривала весь тайм. Голи у таймі почали забиватися за три хвилини до перерви. Рахунок у грі відкрив Забєлов у «Азота» - 1:0. Проте вже через хвилину рахунок на табло був рівним: якісно проведену атаку «газовики, завершили забитим голом. Гості спробували закріпити успіх ще одним забитим голом, але ледь не пропустили після виходу сам на сам з воротарем Андрейченком А. Далі був прикрий момент на 20 хвилині, коли «Черкасигаз» забив сам собі у ворота.

13 DSC 0141

На страті 2 тайму гості втратили шанс вдруге у зустрічі встановити рівновагу у грі. Далі у матчі спостерігалася рівна боротьба, з великою кількістю ударів по обох воротах та нереалізованих гольових моментів.

14 DSC 0148

 

«Черкасигаз» віддав перевагу швидкому переходу від оборони до нападу, а от їхній суперник більш ретельніше готував атаки і у підсумку їм вдається збільшити перевагу у рахунку до трьох голів – 4:1. Відчайдушні спроби «газовиків» змінити щось у грі мали успіх лише один раз перед фінальною сиреною.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»