Мрії збуваються за великого бажання
Середа, 13 вересня 2017, 00:51

120917 s1

Футболісти «Швидкої допомоги» завдання-максимум на другий етап виконали на відмінно

 

«Телеперформенс» – «Швидка допомога» 0:6

Голи: Білоножко–4, Лоян, Кононенко.

120917 s2

Після закінчення першого етапу гравці «Швидкої допомоги» поставили перед собою завдання перемогти у вищій лізі «Епіцентр Бізнес-ліги». У трьох матчах команда жодного разу не програла. А для досягнення поставленої мети їм потрібно було виграти у «Телеперформенса» з різницею не менше ніж у 6 м’ячів.

120917 s3

Тут варто відзначити, що «Телеперформенс» уже не та, команда, яку суперники на початку турніру «виносили» з великими рахунками. Тож очікувати легкого матчу не можна було. Тим паче у разі перемоги вони могли виграти малі «бронзові, нагороди. На підтвердження цього господарі гри значно активніше почали матч і вже на перших хвилинах Головін міг відкривати рахунок у матчі. Але у медиків було дуже велике бажання перемогти і вони кинули усі сили на ворота суперника і голи не забарилися себе чекати. Спочатку відзначився Лоян, а до закінчення першого тайму Білоножко оформив хет-трик – 0:4.

120917 s4

Незважаючи на те, що «Телеперформенс» програвав, команда не збиралася здаватися і намагалася створювати опоненту проблеми на кожному клаптику поля. Але це не заважало «Швидкій допомозі» ціленаправлено йти до своєї мети: спочатку забиває Кононенко, а за 6 хвилин до закінчення матчу Білоножко досягає такої бажаної позначки 0:6. У ці хвилини важко було дивитися на гравців «Патріота», які на очах втрачали золоті медалі вищої ліги. Вкрай напружені і нервові останні хвилини і секунди матчу нарешті були завершені і «Швидка допомога» вийшла на підсумкове перше місце.      

 


Сірик Сергій, капітан команди «Швидка допомога»