За волю до перемоги «срібні» нагороди
Середа, 13 вересня 2017, 00:18

120917 u1

Лише у завершальному матчі змагань в Екстралізі «Епіцентр Бізнес-ліги» визначились переможець та призери

 

«Капрі-Трейд» «Юрія-Фарм» 3:4

Голи: Суденко, Довгий, Орел Калашник3, Маняк

120917 u2

 

120917 u3

Від результату звітного матчу могло перевернутися все з ніг на голову. Були неймовірні варіанти, як от перемога «Юрії-Фарм» з рахунком 12:0 і вони стають чемпіонами, а були й реальний момент, коли поразка опускала «фармацевтів» на третє підсумкове місце.

Поки глядачі прораховували різні варіанти, команди на початку гри діяли занадто обережно. Відчувалося, що великою була ціна помилки. Та все ж першими обстріл воріт суперника почала «Юрія-Фарм», але гарматні удари Маняка і Мачульського були не точними. А от «Капрі-Трейд» до свої атак відносився відповідальніше і намагався багатоходовими комбінаціями м’яч завести у ворота суперників. Проте гол господарі матчу забили під час контратаки: на пас Довгого відгукнувся Суденко. Через кілька хвилин вже забиває вже довгий – 2:0.

120917 u4

 

120917 u5

Далі «гольове» слово взяли «фармацевти», точніше Калашник, який наприкінці першого тайму скоротив відставання у рахунку, а на 5 хвилині другого тайму вирівняв шанси команд – 2:2. Майже відразу Орел дарує надію «Капрі-Трейду» – 3:2, але Калашника у цей день складно було зупинити і він знову робить рахунок нічийним – 3:3. Сталося це за 8 хвилин до закінчення матчу. Збоку помітно, що гравці «Капрі-Трейду» мають втомлений вигляд. Майже не помітні завжди активні Скворцов та Орел. Зате їхній суперник заведений на матч на всі 100% і згодом Маняк виводить своїх партнерів по команді вперед. По грі стало зрозуміло, що «Юрія-Фарм» свій шанс виграти уже не впустить. Таким чином «Юрія-Фарм» виборов срібні медалі Екстраліги «Епіцентр ізнес-ліги», а «Капрі-трейд» фінішував третім.

 

Марущак Володимир, президент клубу «Капрі-трейд»

Калашник Юрій, тренер команди «Юрія-Фарм»