Матч, який ледь не вирішив долю нагород у вищій лізі «Епіцентр Бізнес-ліги»
Середа, 06 вересня 2017, 09:17

3 е - 06.09

Захоплюючий із закрученим сюжетом склалася гра між командами «Патріоти» і «Юрія-Фарм ВМВ»

 

«Патріоти»  «Юрія-Фарм ВМВ» 3:3

Голи: Грінько, Тарасов, Майборода  Стельмашов-2, Матюша 

Для того, щоб розуміти, що було на кону у цій зустрічі між командами вищої ліги «Епіцентр Бізнес-ліги» з міні-футболу, то звернемося до турнірної таблиці. А там було все просто – виграє «Юрія-Фарм ВМВ» і стає достроково, за тур до закінчення змагань, переможцем вищої ліги.

 

1 - 06.09

 

Знаючи свої перспективи, «фармацевти» активно почали матч і протягом перших двох хвилин матчу Стельмашов та Матюша могли відкривати рахунок у матчі. У відповідь сильний удар Грінько і стійка воріт рятує гостей від неприємностей. Та все ж Грінько згодом досягає своєї мети і рахунок стає 1:0. Цікаво, що до цього голу більше часу м’яч знаходився у гравців«Юрія-Фарм ВМВ», але забили не вони.

2 - 06.09

Далі гра пішла на зустрічних курсах, де кожна друга атака закінчувалася «пожежею» як біля одних воріт так і протилежних. В одній із таких ситуацій «розібрався» Стельмашов і рахунок став нічийним – 1:1. «Патріотам» потрібно було кілька хвилин, щоб вивести Тарасова на ударну позицію і знову повести у рахунку. А перед перервою Павловський мав збільшити перевагу своєї команди, але не влучив у пусті ворота.

4 - 06.09

Другу половину зустрічі почали активніше «патріоти», але удари Майбороди і Нуянзіна не досягали своєї мети. Така ж ситуація склалася із прицільним ударом «фармацевта» Матюші. Коли минула 30 хвилина гри глядачі дочекалися чергового забитого м’яча, який після удару Майбороди влетів у ворота гостей – 3:1. Можливо комусь здалося, що все стало зрозуміло. Далі було зовсім не так. Спочатку Матюша, а потім Стельмашов зрівнюють рахунок у матчі – 3:3. Стельмашов забиває третій мяч при виконанні 10-метровго удару: сильно і без шансу для воротаря.

Тривали останні секунди гри і капітан команди «Патріоти» Нуянзін у простій ситуації порушує правила і заробляє для команди 7 попередження, яке як і попереднє пробивається з 10 метрів. Зрозуміло, що до м’яча підходить герой попереднього гольового епізоду Володимир Стельмашов. Розбіг, сильний удар і мяч летить вище воріт… Лунає фінальний свисток арбітра. «Юрія-Фарм» був у кроці від малих «золотих» нагород, але не склалося.

 

Нуянзін Віталій, капітан команди «Патріоти»

Скринський Володимир, гравець команди «Юрія-Фарм ВМВ»