Стартувала «Епіцентр Бізнес-ліга»
Понеділок, 12 червня 2017, 22:57

120617 uu

У Черкасах на міні-футбольних майданчиках «Центрального стадіону» відбулися перші три матчу Iтуру турніру

 

«Епіцентр» – «Фотоприлад» 5:2

Голи: Агарін Н., Соколовський, Матвієнко, Литовченко, Островський – Панасенко, Гацанюк

120617 ep1

Вже на першій хвилині матчу «Епіцентр» повів у рахунку. Свою ігрову перевагу «епіцетрівці» невдовзі втілили вже у другий забитий м’яч. Гра проходить у невисокому темпі. Помітно, що номінальні господарі гри швидкостей «не включають», грають розмашисто. Гравці «Фотоприлада» намагаються атакувати, але у них мало, що у цьому компоненті виходить, а от Матвієнко свій шанс використовує на всі 100% – 3:0.

120617 ep2

120617 ep3

У другому таймі «Епіцентр» в атаці задіює воротаря Соколовського і у підсумку той забиває ще один гол (4:0). А згодом перевага стає з різницею у 5 голів. У «Фотоприлада» Панасенку вдається скористатися активністю воротаря «Епіцентру» біля чужих воріт – 5:1. Під завісу гри «фотоприладівці» ще на один гол скоротили відставання у рахунку, але у цьому було більше «заслуги» їхнього суперника.

Ященко В'ячеслав, капітан команди «Фотоприлад»

Усмединський Максим, адміністратор команди «Епіцентр»

 

«Юрія-Фарм-1» – «Телеперформенс» 5:0

Голи: Калашник, Мачульський, Маняк

120617 u1 Іноді одного бажання перемогти мало – для цього потрібне уміння, яке приходить з досвідом. Під таким гаслом проходила ця зустріч. На відміну від попередньої гри темп матчу був дещо вищий. До середини першого тайму за рахунок майстерськи виконаних ударів Калашніком та Мачульським «Юрія-Фарм-1» вела у рахунку 2:0. Відчувши впевненість у своїх силах «юріяфармівці» дещо втратили пильність і воротарю Сумцову двічі потрібно було виручати команду після обрізок Мачульського.

120617 u2

120617 uu

У другій частині матчу «Телеперформенс» спробував внести інтригу у матчі, але удари по воротах суперника були або не точними, або не сильними. А от Максиму Маняку ніщо не завадило ще тричі «розписатися» у протилежних воротах. Впевнена перемога і продемонстрована гра команди «Юрія-Фарм-1» обіцяють, що матчі за їх участі будуть цікавими. У «Телеперформенс» поки, що емоції переважають.

Головін Роман, капітан команди «Телеперформенс»

Калашник Юрій, капітан команди «Юрія-Фарм-1» 

 

«Черкасигаз» – «Швидка допомога» 3:1

Голи: Агарін К., Кравець, Маценко – Фурт

120617ckgaz-1

Під завісу ігрового дня глядачів очікувало цікаве, у підсумку, протистояння. Хоча перед початком матчу фахівці ознайомившись зі складом команди «Черкасигаз» сказали, що у них у цій грі не має бути проблем. Після першого забитого голу Кирилом Агаріним ніби все і йшло до того. Але «Швидка допомога» нагадала усім присутнім, що у їхній назві є слово швидка. Саме за рахунок цього вони зуміли організувати кілька небезпечних моментів біля протилежних воріт. В одному з моментів Фурт перехопив м’яч, організував атаку і сам зрівняв рахунок у матчі.

120617ckgaz-2

120617ckgaz-3

Після перерви гравцям «Черкасигазу» не вдавалося взяти гру під свій контроль: суперник всі атакувальні дії зводив нанівець. Але тільки «газовики» увімкнули швидкість, як гол не забарився себе чекати. У відповідь контратака «Швидкої допомоги» і лише реакція Ткаченка не дозволила змінити рахунок. Через мить знову атака, але без голу. Як потрібно реалізовувати моменти продемонстрував Маценко – 3:1.

Сірик Сергій, капітан команди «Швидка допомога»

Дорошенко Олександр, представник команди «Черкасигаз»

 

«Черкаський спорт»