"Епіцентр" достроково оформлює чемпіонство в "Епіцентр Бізнес-лізі"!
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 19 серпня 2016, 09:34

YhAnw-k9prE

Друге літо поспіль команда мережі будівельних гіпермаркетів святкує тріумф у Бізнес-лізі.

 

 

"Солтекс" – "Епіцентр" 0:1
Голи: Вакуленко
JJR6cFZYbA8
Центральний, найцентральніший матч не просто туру, а й усього чемпіонату відіграли Солтекс і Епіцентр. Фактично чемпіонська гра. Перемога однієї з команд дарувала б їй пряму путівку на чемпіонство, а нічия – на руку Епіцентру. 

Особливої напруги у зустрічі не було. Принаймні, у першому таймі. У Епіцентра проти Солтексу був найбільший козир – довга і рівноцінна лава запасних. У той час, як помаранчевим довелося однією четвіркою працювати всю гру. Цей фактор і вплинув на ініціативу по ходу протистояння. Епіцентр по-більше володів нею і першим забив: Вакуленко прошив стінку зі штрафного – 0:1. 
OvFPqfUBUv8
У другій половині, не зважаючи на фізичний дисонанс між суперниками, Солтекс великими силами йшов у атаку і був досить близьким до взяття воріт Іщенка. Але пробити Ярослава стало нездійсненним завданням для "апельсинів". Ближче до фінального свистка на майданчику розпочалася жорстка заруба, у якій Магльований почав кидати ворота, аби допомогти в атаці партнерам і цим мало не скористався Вакуленко. В останньому ігровому епізоді він бив у порожні ворота зі своєї половини, але поцілив трохи вище. 0:1 – Епіцентр - володар Кубку "Епіцентр Бізнес-ліги"!


"Шпола Будматеріали" – "Служба 15-05" 3:2
Голи: Шпиця, Маняк, Моторний – Лукашенко, Максименко
utJO67fkpEo
Якщо з першим місцем все зрозуміло, то здогадатися хто посяде другу і третю сходинку чемпіонату поки що неможливо. Один із головних претендентів на ці місця – Шпола Будматеріали, якій завадити могла Служба 15-05. Сині вже ні на що не претендують у цьому розіграші, але Шполу так просто не відпустили. Утім, для цього не було жодних передумов. Перший тайм білі виграли насухо з рахунком 2:0: по голу забили Шпиця і Маняк. Але всі ми знаємо про любов нічийних результатів до команди з районного центру. 
Leij6TCbbiA
У другому таймі Служба 15-05 включилася і зрівняла рахунок. Результативними стали Максименко і Лукашенко. Це неабияк по-спортивному розізлило команду Мальчиків і вони пішли в штурм на ворота молодих суперників. Декілька бомбардувань дали свій плід – Моторний протис кулю в площину воріт – 3:2. Завдяки цій перемозі Шпола Будматеріали посунула Солтекс із другої позиції завдяки особистій перемозі над ним.


"Патріоти" – "Юрія-Фарм" 2:4
Голи: Нуянзін О., Майборода – Калашник 3, Третяк

Юрія-Фарм теж близька до медалей і Патріоти не стали їм на заваді. Бойовиту гру видали колективи, у якій, окрім борцівських якостей, фармацевти продемонстрували ще й результативність і холоднокровність у реалізації гольових моментів. Головним ковалем успіху зелених став Юрій Калашник. Саме капітан зелених оформив хет-трик. Патріоти ж забили курйозний перший гол: неточний удар партнера в порожні ворота підправив Нуянзін Олександр. А друге влучання в сітку в активі Майбороди, який, до речі, майже весь поєдинок захищав ворота пожежників. 
Y PHJ SnAtQ
У Юрії результат робила традиційна пара Мачульський–Калашник. Один із м'ячів саме так і народився: Мачульський обіграв двох опонентів на слизькому від дощу майданчику і прострілив із "мертвої" позиції на капітана. У підсумку 2:4. Десятий тур завершено.