Футзал. «Бізнес-ліга»: «Майфон» - «Фотоприлад» - 6:8 (4:2)
Понеділок, 24 грудня 2018, 15:21

11-DSC 0648

Матч 3 туру. 22.12.2018р.Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» 

 

«Майфон» - «Фотоприлад» - 6:8 (4:2)

Голи: Колос (3), Чорний (2), Балацький - Агарін Н., Король (3), Різник, Гаркавий, Ященко, Демченко

Перше, що потрапило на очі так це те, що на лаві запасних «Фотоприладу» було усього 2 гравці, що на 4 менше ніж у суперника. Тож після проведених на високих швидкостях перші 5 хвилин зустрічі виникло питання – а на скільки вистачить сил у фотоприладівців. А поки питання виникали гості справно забивали мячі у ворота суперника і на 7 хвилині зустрічі рахунок вже був 0:2. Тут варто відзначити високу зарядженість гравців «Фотоприлада» на боротьбу.

12-DSC 0635

А от майфонівці вели себе спокійно і здавалося, що у разі необхідності вони можуть додати і змінити хід поєдинку. Саме так і сталося у другій половині першого тайму. І якби не відмінна реакція голкіпера фотоприладівців Мишакіна, то голів могло влетіти у його ворота багатенько, а так до великої перерви було лише чотири – 4:2.

13-DSC 0646

 

Те, що «Майфону» немає про що переживати, відразу після перерви, влучним ударом показує Чорний – 5:2. Здавалося, що справу зроблено. А ні - у гравців «Фотоприлада» відкривається «друге» дихання, а голкіпер «Майфона», схоже, почав вже готуватися на вихідні. Але так сталося, що вже на 29 хвилині гри рахунок був рівним 5:5. Голи «Фотоприлад» забиває з різних позицій і на різний смак. Не пройшло і хвилини, після того як рахунок став рівним, несподівано «стріляє» Ященко – 5:6. Спроби майфонівців вдруге змінити хід поєдинку не мають успіху. Натомість на 34 хвилині гри Король робить вагому заявку на перемогу його команди – 5:7. Тут вже «Майфон» «завівся» на повну і знову Мишакін демонструє дива реакції, рятуючи команду від неприємностей. Здавалося, що ще трішки і «Фотоприлад» не втримає натиску. Але відбулося все навпаки – гості зуміли провести чергову красиву комбінацію, яка завершилася взяттям воріт суперника – 5:8. Після цього відчайдушний штурм «Майфоном» воріт суперника мав успіх лише один раз.

 

ФОТОЗВІТ за посиланням