Футзал. «Бізнес-ліга»: «Черкаські козаки» - «Черкасигаз» - 6:4 (2:2)
Понеділок, 24 грудня 2018, 14:33

21-DSC 0559

Матч 3 туру. 22.12.2018р.Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон

«Черкаські козаки» - «Черкасигаз» - 6:4 (2:2)

Голи: Кравець (2), Антоненко, Рибак - Пустовіт (5), Кулик

У цьому матчі зустрічалися невдахи стартових двох турів. Таким чином в обох колективів було дуже велике бажання перемогти.

Активніше матч почали господарі гри. Протягом 5 хвилин зустрічі у голкіпера гостей було багато роботи і він неодноразово рятував свою команду від неприємностей.

22-DSC 0564

Та все ж на 7 хвилині гри Пустовіту у «Черкаських козаків» вдається відкрити рахунок у матчі, а через одну хвилину закріпити успіх ще одним забитим голом – 2:0. Маленький шок змусив газовиків мобілізуватися і згодом вони скоротили відставання у рахунку – це Кравець вдало завершив контратаку своєї команди. Проте «Козаки» не збираються зупинятися на досягнутому і влаштовують черговий штурм воріт суперника, але так виходить, що до завершення тайму отримують гол у свої ворота – 2:2.

23-DSC 0575

Після перерви гості продо.вжили забивати у ворота своїх опонентів – з пенальті свій другий гол у зустрічі забиває з пенальті – 2:3. Відповідно господарі матчу організовують штурм воріт суперника і мають кілька нагод зрівняти рахунок у поєдинку, але пропускають контратаку, яку завершує Рибак – 2:4. Напевне такий рахунок заспокоїв «газовиків», а от їхній суперник «завівся». Особливо продуктивно діяв Пустовіт, який за короткий проміжок часу забив три голи і рахунок вже стає 5:4. Тут варто зазначити, що гості почали часто помилятися і 5 гол у свої ворота пропустили після грубої помилки одного з гравців. Тайм-аут, взятий командою «Черкасигаз» якісно не вплинув на дії гравців, а навіть навпаки вони пропустили ще один гол у свої ворота.  

 

ФОТОЗВІТ за посиланням