Футзал. «Бізнес-ліга»: «Майфон» – «Капрі-Трейд» - 8:4
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Понеділок, 03 грудня 2018, 09:32

11- DSC 0425

Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон».  Матч 1 туру. 01.12.2018р.

 

«Бізнес-ліга»: «Майфон – «Капрі-Трейд» - 8:4 (4:1)

Голи: Колос, Зубко, Боярчук, Бобінський (2), Савченко, Захаревич, Проценко – Раковський, Скворцов, Олійник, Марущак

Не встигла секундна стрілка зробити повний оберт, як новачок «Капрі-Трейда» Раковський відкрив рахунок у грі. Проте наступні 5 хвилин гри команди провели обережно. Поступове збільшення швидкостей з боку обох сторін відразу якісно не позначилося на атаках. На 9 хвилині гри Колос знайшов щілину між голкіпером гостей Дяком і стійкою воріт і рахунок стає рівним.

12-DSC 0430

«Майфону» вдається, хоч і не часто, навязувати супернику свою гру, а згодом забити і свій другий гол – 2:1. Якщо спостерігати за діями «Капрі-Трейду», то ніби гравці роблять все правильно, але мяч у ворота суперника у них ніяк не йде. А от у майфонівців із завершенням атак все гаразд і до завершення першого тайму їм вдається забити ще двічі.

13 -DSC 0431

У перерві, зробивши певні висновки, капрітрейдівці більш уважніше грають у захисті і для суперника це стає проблемою, а на 30 хвилині гри Скворцов влучним ударом повертає інтригу у матч – 4:2. Ну а далі вже пішов «відкритий» футзал, де обидві команди вирішили позмагатися у тому хто більше забє у певному ігровому проміжку гри. Вийшло так, що «Майфон» забив у цій «перестрілці» на два мячі більше і здобув перемогу з перевагою у чотири голи.

 

ФОТОЗВІТ:https://fex.net/226868184655