«Joma Бізнес-ліга». «Капрі-Трейд» - «Епіцентр» - 2:11 (0:4)
Вівторок, 28 серпня 2018, 09:47

1 0814

«Бренд-ліга». Чотирнацятий тур

 

«Капрі-Трейд» - «Епіцентр» - 2:11 (0:4)

Голи: Ворона, Скворцов - Агарін Н. (2), Литовченко (2), Дєєв (4), Петришин (3)

З урахуванням попередніх результатів зустрічей ігрового дня, для «Капрі-Трейда» гра проти «Епіцентра» не мала особливого турнірного значення – вони фінішують на четвертому місці.

2 0818

 

Складно сказати, що вплинуло на те, що у господарів гри у заявці на матч було лише чотири гравці – Дяк, Скворцов, Суденко і Ворона, але проти «Епіцентра» грати з такою кількістю гравців надто складно. Щоправда і у «Епіцентра» було на одного гравця більше. Та якби там не було, а граа відбулася і проходила за одним і тим же сценарієм – «Епіцентр» безпреривно атакував, а господарі захищалися. Гості не вдавалися до дальніх ударів, а впятьох комбінували, де трьом польовим гравцям з іншої половини поля щось зробити було важко. У «Епіцентра» виходило таке собі тренування, єдине що прооходило воно в посиленому режимі.

3 0826

 

Лише двічі гості дозволили своїм опонентам забити, що суттєво на рахунок зустрічі не вплинуло. Отже «Епіцентр» перемагає і чекаємо 3 вересня, коли відбудеться перенесена гра турніру «Епіцентр» - «Карбон», яка буде завершальною у літній «Бренд-лізі».