«Joma Бізнес-ліга». «Черкаські Зубри» – «Юрія-Фарм» - 5:7 (3:2)
Вівторок, 28 серпня 2018, 08:43

1 0803

«Бренд-ліга». Чотирнацятий тур

«Черкаські Зубри» – «Юрія-Фарм» - 5:7 (3:2)

Голи: Олійник (3), Біляк, Гамалій – Боярчук (2), Моторний (4), Шевченко

На цю гру більш мотивованішими виходили «Зубри», оскільки вони мали шанс фінішувати на 4 місці турнірної таблиці. «Юрія-Фарм» незалежно від підсумкового результати цієї гри ставав бронзовим призером турніру. Проте, незважаючи на цей факт, фармацевти на старті гри забивши першими гол, показали, що налаштовані перемагати. Господарі матчу швидко зрівняли рахунок – 1:1.

2 0789

Після цього команди додали у швидкостях, поперемінно організовуючи атаки. Згодом Моторний знову виводить «Юрію-Фарм» вперед. Далі до завершення першого тайму взяттям воріт суперника відзначалися «Черкаські Зубри». Господарі двічі скористалися тим, що Маняк, який виконував функції голкіпера, брав активну участь в атаках своїх команд.

3 0807

Друга двадцятихвилинка гри почалася з того, що на підході до штрафної «Зубрів» збивають Мачульского, який зі штрафного зрівнює рахунок у грі. Потім у фармацевтів Шевченко і Моторний доводять перевагу до двох мячів – 3:5.Гамалій влучним ударом повертає інтригу у гру – 4:5. «Зубрам» потрібна перемога, або хоча б нічия і вони постійно заряджені на атаку. Зі свого боку «Юрія-Фарм» не відсиджується у захисті. Розігрався у фармацевтів Моторний, який згодо забиває свій четвертий гол у грі – 4:6. «Зубрам» відступати було нікуди і вони біжать на ворота суперника впятьох, чим користується суперник і забиває свій сьомий гол у грі. Часу до завершення гри, щоб щось господарям змінити, залишалося обмаль, та й суперник почував себе впевнено і до сенсації не був готовий.