«Joma Бізнес-ліга». «Фотоприлад» - «Перемога» - 9:5 (3:1)
Вівторок, 28 серпня 2018, 08:09

1 0779

«Бренд-ліга». Чотирнацятий тур

 

«Фотоприлад» - «Перемога» - 9:5 (3:1)

Голи: Шпурик, Гацанюк (5), Панасенко, Демченко (2) - Синіцин (2), Волощук, Ольховий (2)

Для «Перемоги» важливо було перемагати у протистоянні із «Фотоприладом». Тим паче, що суперник мав у своєму активі лише одну перемогу в одинадцяти зустрічах. Але насторожило те, що фотоприладівці зібрали один із своїх оптимальних складів, щоправда без основного голкіпера. Місце у воротах зайняв Головченко. До речі, і «Перемога» грала без воротаря, а його місце зайняв польовий гравець.

2 0772

 

Гру команди почали не квапливо, ретельно готуючи кожну атаку. Тож і перший мяч прилетів у ворота господарів лише на 5 хвилині зустрічі. Проте далі до завершення першого тайму забивали лише фотоприладівці. Варто відзначити, що обидві команди фактично усі атаки проволи впятьох.

3 0776

Після перерви гості «закривають» суперника на його половині поля, але прогавлюють контратаку і Гацанюк збільшує перевагу до 3 мячів – 4:1. А далі глядачі стали свідками відкритого футболу, де голкіпери виконували роль польових гравців.  Маленька інтрига у грі зявилася після влучного удару Синіцина, коли рахунок став 5:3. Але господарі гри швиденько забили два голи.

Кінцівку гри команди провели дуже результативно, але «Фотоприлад» свого не випустив.