«Joma Бізнес-ліга»: «Юрія- Фарм» – «Перемога»- 6:7 (4:5)
Середа, 20 червня 2018, 09:56

20062018-31

«Joma Бізнес-ліга» з міні-футболу («Бізнес-ліга»). П’ятий тур. Другий ігровий день

 

«Юрія- Фарм» – «Перемога» - 6:7 (4:5)

Голи: Шевченко (2), Моторний, Маняк, Калашник, МойсєєвБерезюк, Шулєжко, Синіцин (2), Крамаренко, Колос (2)

Це був завершальний матч 5 туру «Joma Бізнес-ліги». Гра видалася на славу із закрученим сюжетом і своїми героями і антигероями. Першими гол у зустрічі забили гості, але Шевченко досить таки швидко зрівняв рахунок у грі.

20062018-33

Далі команди знову обмінялися забитими голами – 2:2. Тільки но гравці «Юрії-Фарм» вирішили перевести подих , як «Перемога» двічі відзначається взяттям воріт суперника – 2:4. Господарі змушені швидше рухатися по майданчику і це згодом дає свій результат: спочатку забиває Маняк після пасу Калашника, а згодо і Калашник вже після асисту від Мачульського відзначається взяттям воріт суперника. Та все ж перед великою перервою команді Колоса вдається забити гол «у роздягальню».

20162018-32

Після відпочинку гравці почали грати активніше. Особливо старається «Перемога», яка веде у рахунку, але пропускає контратаку від Шевченка – 5:5. Далі за справу береться Мачульський, який двічі потужно «стріляє» по воротах суперника, але голкіпер гостей Степаненко демонструє дива реакції. Далі Маняк біля своїх воріт робить гольовий пас на … Колоса, який такий «подарунок» втілює у забитий гол. Не довго гості були попереду у рахунку - у «Юрії-Фарм» гол забиває Мойсєєв – 6:6. А далі Мойсєєв двічі після пасів від Мачульського дивом не влучає у ворота. Між цими моментами «Перемогу» від забитих голів двічі рятує стійка воріт. А на закуску був епізод, після якого Мачульський промовчав (!). А сталося це за кілька миттєвостей до фінального свистка, коли Мачульський б’є точно у кут воріт суперника – Степаненко безсилий цей м’яч відбити, але саме у тому куті з’являється нога юріяфармівця Калашника, яка не дає шкіряній кулі влетіти у ворота суперника… Далі була все класично – Колос влучним ударом ставить крапку у цьому захоплюючому матчі – 6:7.