«Олімп» - «УЗЕ» - 3:1 (2:1)
Середа, 23 травня 2018, 08:32

2305 ол-узе 1

«Бізнес-ліга» з міні-футболу («Корпоративна ліга»). 1 тур. 2 ігровий день

 

«Олімп» - «УЗЕ»- 3:1 (2:1) 

Голи: Малохатько, Скраль (2) – Добрянський 

Активніше матч почала команда «УЗЕ», але змусити суперника помилитися у дебюті гри їм не вдалося. Зі свого боку «Олімп», стримавши стартовий натиск суперника, перевів гру у русло розміреного, з ретельною підготовкою атак, матчу. Помітно, що гравці обох проявляють старання. У «Олімпа» проходить атака, яку влучним ударом завершує Малохатько. «УЗЕ» з відповіддю не забарився, але перша його атака не мала завершення, а от у наступному штурмі воріт опонентів їм вдалося зрівняти рахунок – 1:1. Дебютним голом відзначився Добрянський.

2305 ол-узе 2 

У «Олімпа» на майданчику своєю активністю виділяється Скраль, який частенько бере гру на себе: не завжди це виправдовувало себе, але ефект від цього команда відчула у середині тайму – 2:1. Гості після пропущеного голу почали грати організованіше і у них почали зявлятися гольові моменти, але з реалізацією ніяк не складалося. Запамятався змарнований шанс Даньком, а так рахунок міг би бути рівним.

2305 ол-узе3  

Після перерви темп зустрічі замість того, щоб зрости – навпаки, у порівнянні з першим таймом, впав. Деяким затишшям сповна скористався Скраль із «Олімпа», який збільшив перевагу своєї команди до двох голів. 

Маючи гандикап у два голи господарі поля вже не такі активні в атаці. З боку гравців «УЗЕ» хоч помітна втомленість, та гольові моменти їм вдається створювати: Труба прицільним ударом завершував одну з атак суперника, але його удар заблокував голкіпер. «Олямп», маючи досвід виступів у таких змаганнях, сили не розпорошував, зробивши ставку на контратаки. Але так сталося, що їх самих ледь не впіймали на контратаці, але Данько не зумів скористатися наданим шансом скоротити відставання у рахунку. 

Наприкінці гри «Олімп» мав нагоду забити ще один гол, але Дяченку не вдалося зробити гольову передачу.