«Черкаські зубри» - «Перемога» -6:7 (3:3)
Середа, 23 травня 2018, 07:18

2305 з-п 1

«Бізнес-ліга» з міні-футболу («Бренд-ліга»). 1 тур. 2 ігровий день

 

«Черкаські зубри» - «Перемога» - 6:7 (3:3) 

Голи: Глаговський, Одерій (4), Славний – Колос (4), Березюк (3) 

Зустріч на футбольному майданчику двох дебютантів «Бізнес-ліги» вийшла у підсумку доволі таки цікавою із закрученим сюжетом. 

Те, що у цій зустрічі не обійдеться без забитих мячів, говорив факт наявності у заявці «Перемоги» відомого у футбольних колах форварда Колоса. Але поки нападник входив у гру «Черкаські зубри», які представляють стоматологічну поліклініку, поведи у рахунку – стрімку атаку влучним ударом завершив Глаговський – 1:0. Гостям потрібно було 6 хвилин, щоб зрівняти рахунок. Проте зупинити «зубрів» було вкрай складно і у них що не атака, то гол. Спочатку Одерій, а потім Славний довели перевагу своєї команди до двох голів – 3:1. Могли і ще забивати господарі матчу, але цього зробити їм не вдалося. Натомість Колос у «Перемоги» реалізує свій гольовий момент, а ближче до завершення першої половини зустрічі рахунок був вже рівним. Як розгортатимуться події після перерви передбачити було дуже складно.

2305 з-п 2 

Друга частина гри ледь не почалася із забитого гола Глаговським, але у вирішальний момент удар не вдався. Але вже через хвилини Глаговський асистує Одерію, який знову виводить свою команду вперед – 4:3. Та протягом трьох хвилин Березюк із «Перемоги» перевертає все «з ніг на голову» і робить рахунок 4:5. Варто відзначити, що відносно велика кількість забитих мячів не від того, що воротарі команд грають погано. Просто команди своєму захисту приділяють мінімум уваги, а націлені переважно забивати.

2305 з-п3 

Згодом Колос записує у свій актив третій гол. Тут же летить у ворота гостей відповідь від Одерія, який також втретє відзначається взяттям воріт суперника – 5:6. Згодом 50-річний воротар «Черкаських зубрів» двічі поспіль демонструє дива реакції. Щодо віку голкіпера, то своєю активністю і реакцією він може дати фору багатьом молодим воротарям. 

Хоч гра і наближалася до завершення, команди продовжували «перестрілку». Знову Колос і Одерій обмінялися забитими голами, а далі був свисток арбітра, який зафіксував мінімальну перемогу «Перемоги».