Черкащина долучилась до олімпійського руху України
Написав Administrator   
П'ятниця, 20 липня 2012, 08:09

OlimpMasterPrew

   Дитячий оздоровчий табір "Дніпровець" долучився до всеукраїнської акції "Олімпійське літо", яка організовується Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з Національним олімпійським комітетом України.

 

   Дитячі табори упродовж літніх змін проводитимуть малі олімпіади з різних видів спорту. За словами директора Черкаського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Василя Кузьменка, змагання малих Олімпійських ігор присвячені року спорту та здорового способу життя, а також ХХХ літнім Олімпійським іграм, котрі розпочнуться 27 липня цього року в Лондоні.

   – Цього літа ми запалили олімпійський вогонь в чотирьох дитячих закладах області: "Україна", "Гайдарівець", Черкаська школа №34 та сьогодні – в "Дніпровці", – каже Василь Іванович.

Для юних "дніпровців" спортивне літо урочисто почалося запалюванням олімпійського вогню, підняттям прапора та виконанням гімну України.

   – У рамках малих Олімпійських ігор упродовж усієї зміни проводитимуться різноманітні естафети, козацькі ігри, змагання, – розповідає директор табору "Дніпровець" Микола Бровченко. – Учасникам спортивного свята вручили спорт-інвентар: футбольні, волейбольні, баскетбольні, гумові м'ячі, скакалки, інвентар для гри в бадмінтон, шахи та сітки. Все це залишиться у таборі. Особисто кожна дитина отримала по щоденнику на наступний навчальний рік та пропагандистську літературу від Олімпійського комітету.

 

 

pres-centr.ck.ua