Символічна збірна Вищої ліги Чемпіонату Черкаської області з футзалу
Написав Андрій Вєков   
Субота, 18 березня 2017, 14:16

IMG 2869pwpeorooto
«Черкаський спорт» представляє склад найкорисніших гравців сезону 2016/2017.

 

IMG 2868iwieiriti

 

Артем Зубко, «Арка»

Цей форвард досить регулярно потрапляв у збірні туру (як і всі, хто буде далі), але у Зубка є якийсь власний стиль, власний шарм поводження на паркеті. Здавалося б, важкий форвард без надзвичайних технічних навичок, але ж забивав! І багато. Зубко чітко опинявся в місцях, звідки це зробити найпростіше, а коли порожні ворота йому не залишали, він знаходив інші способи для взяття володінь суперника, наприклад, дальніми ударами.

 

Владислав Панченко, «Рятівник»

Якби не підкосила Влада травма, є деяка впевненість, що Рятівник посів би місце вище, аніж третє. Він був єдиним лідером, капітаном своєї команди протягом першого етапу. Щойно його не стало - пожежники почали сипатися. На біс він усе ж вийшов, незважаючи на не до кінця загоєну травму, але вже було пізно. А так, провів прекрасний сезон і мотивував партнерів лише на перемоги в чемпіонаті.

 

Олександр Колос, «Яснозір’я»

Щойно він з’явився у складі команди, як одразу ж став центральною фігурою. Із моменту першого виходу на паркет, Олександр потрапив у всі збірні Вищої ліги. Лідерські якості Колоса проявлялися у всіх аспектах: відборах, організаціях атаки, їх завершенні тощо. Як тільки у «білих» не вистачало дихання аби зломити суперника, Колос виходив і розбирався, діючи ефектно і ефективно. Завдяки йому Яснозір’я майже чемпіон.

 

В’ячеслав Ткаченко, «Шевченків Край»

Тут зібралися лише лідери і логічним є включення до їхнього списку Ткаченка. В’ячеслав тягнув на собі звенигородців від першого до останнього туру. Став найкращим бомбардиром команди. Без нього і Раковського (не хочеться применшувати заслуг інших гравців, але це об’єктивний факт) «Шевченків Край» не потрапив би до першої четвірки. Хорошу ставку зробив керівник команди Володимир Теліженко.

 

Ігор Чмих, «Рятівник»

Найнадійніший воротар Вищої ліги. Залишити свій каркас менш недоторканим, аніж у інших голкіперів, Чмиху дозволяє його безмежна концентрація і тонус. Жодного разу він не стояв мовчки на лінії воріт, чекаючи розвитку подій. Завжди підказував, гарчав на захисників і виручав у «мертвих епізодах». Красень.

 

На заміну: В’ячеслав Кудін (Червона Слобода) - Вадим Чорний (Яснозір’я), Олексій Конюша (Росава), Євген Бобінський (Мошни), Олександр Дяченко (Червона Слобода)

 

Нагадаємо, що до цього ми визначили збірну Першої ліги.