Символічна збірна 9-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалу (Перша ліга)
Написав Андрій Вєков   
Понеділок, 06 лютого 2017, 22:18

C4EFE421-1C27-4672-B6B1-441061CE73FF-2251-0000014F06D4D88E tmp44

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у Першій лізі в минулому турі.

 

 

IMG 28473333

Володимир Марущак, "Матусів"
Проявив себе як машина по створенню голів. Натхненний передтуровим прев'ю, Марущак вийшов на паркет проти Юрії-Фарм і вирішив усі питання двома асистами і двома голами. Порадував дружину і свою команду.

 

Ігор Ольховий, "Рось-ЧПТ"
Хоч його команда і програла Шполі, але він у цьому не винен, бо традиційно був найкориснішим гравцем своєї команди. Його головна робота – створювати гостроту біля чужих воріт із чим він упорався. Забив м'яч і нереалізував декілька нагод, але став беззаперечним лідером ЧПТ.

 

Сергій Плахотнік, "Катеринопіль"
Катеринопільський Ібрагімовіч тричі вразив ворота безпорадного Мелагрейну. Більше за нього ніхто в Першій лізі не забив у 9-му турі.

 

Максим Маняк, "Шполабудматеріали"
Швидким дублем у ворота Росі-ЧПТ збив із пантелику підопічних Сердюка і фактично заклав надважливу базу цієї перемоги. Якби не Маняк, невідомо чи поїхали б шполяни додому в гарному настрої.

 

Олексій Мальчик, "Шполабудматеріали"
Його партнери впевнено перемогли, але голкіперу довелося працювати від першої до останньої хвилини. Ну дуже вже багато Ольховий завдав цому клопоту. Але Мальчик вистояв (як завжди) і зробив вагомий внесок у місце Шполи в золотій четвірці.