Восьмий тур Чемпіонату Черкаської області з футзалу. Перша ліга. Резюме
Написав Андрій Вєков   
Неділя, 29 січня 2017, 10:10

IMG 955555525 1
"Мелагрейн" поштовхався з "Маїсом", "Шпола" розбила "Батьківщину", "Катеринопіль" впустив перемогу над "Юрією", а "Дніпро-80" - над "Рось-ЧПТ".


"Мелагрейн" – "Маїс" 4:5
Голи: Пуш 2, Хлопук, Молчан – Шпурик, Магльований, Сидоров 2, Пуш (аг)

Мелагрейн мало не створив мегасенсацію всього чемпіонату. 15-річні хлопці півгодини ігрового часу вели в рахунку і змусили серйозно нервувати суперника. Підопічні Халявки відкрили рахунок, потім пропустили, але знову вийшли вперед. Такий позитивний старт створили Пуш і Хлопук. Нарешті ми побачили спортивну агресію в діях хлопців. Однак першу половину вони все ж не втримали і пішли на перерву за нічийного рахунку – 2:2. 
IMG 955555525 2
У другому таймі Маїсу легше не стало, бо Магльований забив їм гол і Мелагрейн знову повів у цифрах на табло – 3:2. Матч для Вергунів видався важкий у першу чергу в плані реалізаціі власних моментів, тому що кількості нагод для взяття воріт не бракувало, а от точності – так. Та все ж м'ячі почали заходити. Сидоров оформив дубль і здалося, що Маїс уже зацементував собі той результат, який треба. Ні. Молчан рахунок зрівняв і все було б дуже сумно для Вергунів, якби не автогол Пуша, у якому не зрозумів як діяти його голкіпер. Відтак, 4:5 на користь Маїсу, а Мелагрейн може сміливо заносити собі цю гру в актив.

 

UPD: В'ячеслав Магльований (Маїс) розірвав зв'язки гомілкостопу. 

 

"Юрія-Фарм" – "Катеринопіль" 3:3
Голи: Сумцов, Демід (аг), Калашник – Білоус 2, Плахотнік
IMG 9676767664
Ослаблена Юрія закриває роти всім, хто в неї не вірив. Програючи 0:3 по ходу поєдинку аж до останніх хвилин, фармацевти зібралися і вирвали нічию у розслабленого Катеринополя. А розпочиналося все дуже класно для команди Ласкавого. Білоус забив швидкий м'яч, Плахотнік подвоїв перевагу і на перерву команди пішли за необговорюваної переваги "катера" – 0:2. Нічого не віщувало лиха і в таймі другому. Капітан і лідер катеринопільців Білоус Веніамін оформив дубль і здалося, що перемога вже в кишені гостей. Однак за лічені хвилини все перевернулося з ніг на голову і біля ворожих воріт із м'ячем тепер працювали фармацевти. Забив Сумцов, потім швидко Демід підкорегував кулю у власні ворота і Юрія повірила в можливість взяти очки. Так і сталося: невдовзі Калашник з лівого краю зрівняв рахунок – 3:3. До кінця гри залишалася хвилина, але на більше жодного з суперників не вистачило. Нічия.

 

"Шолабудматеріали" – "Батьківщина" 11:1
Голи: Маняк 2, Моторний 4, Касяненко, Шпиця 2, Мальчик С., Полтавець – Орел

IMG 00544444444

Чергова прогнозована перемога лідера над аутсайдером. 11:1, що тут додати? Окрім різниці в класі і досвіді, дебютанти Чемпіонату області ще й неорганізовано підійшли до матчу. Цікаві речі про виступ Батьківщини в інтерв'ю сказав її гравець Денис Кругликов. А так, розгромна перемога Шполи і на черзі подіготовка до важливого останнього туру проти Росі-ЧПТ.

 

"Дніпро-80-ТОП Дома" – "Рось-ЧПТ" 2:2
Голи: Олійник, Полуницький – Гонда, Масло
IMG 04444244 1
Перед Екстра-лігою черкасців розігріла центральна пара Першої ліги. Два найвищих місця визначали, як між ними будуть розподілені котирування букмекерів в наступному етапі. Рось-ЧПТ дуже здорово поганяла Фощія та його підопічних. До цього Дніпро так багато на майданчику не працював – усе давалося легко. Сьогодні вони пропустили першими, але невдовзі Олійник рахунок зрівняв. І далі пішла гра під диктовку підопічних Сердюка, які за рахунок більш свіжих кондицій тримали суперника під напругою. А могли й забивати – Гонда змарнував стовідсотковий шанс на взяття порожніх воріт. Перший тайм – 1:1. 
IMG 04444244 2
У другій половині чорні все ще перебували під пресингом ЧПТ, але допоміг фартовий удар Полуницького з рикошетом і Дніпро-80 повів у рахунку – 2:1. А трохи згодом з іншого боку майданчику Гонда знову не переграв порожні ворота. Гра вирівнялася і пішла на зустрічних курсах із великим обсягом боротьби – Фощій увесь матч стелив підкати. Уже на останніх хвилинах свою ще одну нагоду нівелювати той прикрий гол із рикошету отримала Рось. Кравчук розібрався з суперниками на клаптику поля і пробив у стійку. Але це був не кінець, а лише підготовка до кульмінації. Останні секунди: Олійник опиняється перед порожніми воротами, але б'є в сітку з іншого боку, одразу ж фолить і заробляє шостий фол. Масло підходить до десятиметрового – 2:2! Видовищна нічия.