7-ий тур Чемпіонату Черкаської області з футзалу. Перша ліга. Резюме
Написав Андрій Вєков   
Неділя, 22 січня 2017, 15:58

IMG 85656861 2
"Катеринопіль" громить "Матусів", "Юрія-Фарм" відчутно поступається "Маїсу", а аутсайдери програють.

 

"Рось-ЧПТ" – "Мелагрейн" 5:2
Голи: Маслов 2, Ольховий, Масло, Садловський – Казначєєв, Пуш
IMG 85656861 1
Мелагрейн проводить чи не найкращу гру в сезоні, але все ж поступається Росі-ЧПТ. 15-річні хлопці потужно увійшли в матч, несподівано відкрили рахунок і досить тривалий час його утримували. До того ж упевнено почували себе на підступах до чужих воріт. Проте деякі місця в обороні почали слабшати і ЧПТ знайшов свої нагоди для взяття воріт. Спочатку підопічні Сердюка класно розіграли комбінацію "на третього", а потім довели свою перевагу до п'яти голів. У підсумку гра завершилася на користь Росі-ЧПТ з рахунком 5:2.

 

"Батьківщина" – "Дніпро-80-ТОП Дома" 4:9
Голи: Артеменко 2, Малишев, Орел – Ковтуненко 2, Полуницький, Фощій 2, Олійник 3, Ткаченко
IMG 896667767
Дніпро-80 – любитель пропускати по 4 м'ячі за матч. Але при цьому, не зустрічає опору з боку Батьківщини. Такий розклад "читався". Команда Андрія Фощія зберігає за собою одноосібне лідерство в мачті проти передостанньої команди. Ще б пак – із таким-то складом. Сьогодні ми побачили "чорних" у всеозброєнні: Фощій, Ковтуненко, Полуницький, Олійник. Останній, до речі, тричі вдало підставив ногу під м'яч у ворота Батьківщини і зміцнив свої бомбардирські позиції. Батьківщина провела непоганий перший тайм, але в другому пропустила вдвічі більше і програла 4:9 у підсумку.

 

"Маїс" – "Юрія-Фарм" 6:2
Голи: Шмиголь, Суський, Дровольський, Шпурик, Кретов 2 – Трандафілов, Третяк 
Вилучення: Шмиголь (друга жовта, Маїс)
IMG 9277777777793 1
Сьогодні ми побачили іншу Юрію-Фарм – без Мачульського і з Трандафіловим у воротах. І якщо перший керував командою з лави запасних, то другий, стоячи у воротах, все одно став найнебезпечнішим у складі фармацевтів у грі. А все це, тому що Шарм не дозволив своїм лідерам грати проти Маїса. Утім, Вергунам все одно довелося не солодко. Принаймні до перерви. Вони першими пропустили, потім Шмиголь покрутив хребет захиснику і зрівняв рахунок, а наприкінці тайму заробив червону картку за розмови – 1:1. 
IMG 9277777777793 2
У другому таймі Юрія здала позиції. Не вистачило ім ресурсів технічних, фізичних і тактичних. Це стало запорукою успіху Маїса, який зповна використав свій сильніший кадровий арсенал. Кретов оформив дубль, а команда з Вергунів у підсумку вигралаз рахунком 6:2.

 

"Катеринопіль" – "Матусів" 8:0 
Голи: Бойко, Михайлишин, Король 3, Чернієнко, Плахотнік, Піщаний
IMG 938989898989
Матусів зазнає найбільшої поразки в сезоні. Кривдником жовто-блакитних виступив серйозний Катеринопіль, який продовжує приємно дивувати якістю гри і, звісно, результатом. На закладання фундаменту своєї перемоги підопічні Ласкавого витратили всього п'ять хвилин. За цей проміжок часу вони загрузили три м'ячі у ворота Матусіва і, відчувши тотальний контроль над ситуацією, без проблем довели матч до переможного фіналу. 8:0 – такі цифри зафіксувало табло після фінального свистка.