Символічна збірна 6-го туру Чемпіонату області з футзалу (Вища ліга)
Написав Андрій Вєков   
Середа, 18 січня 2017, 15:26

IMG 231200002222

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у Вищій лізі в минулому турі

 

 

IMG 2337fdjfjfjfj

Артем Зубко, "Арка"
Цей форвард дивує своєю легкістю, незважаючи на габарити. Зубко завжди без зайвих рухів розбирається із захисниками і воротарями. Так сталося і в грі зі Спартаком: мінімум зайвих рухів, але всі точні і, як наслідок, – хет-трик в активі.

 

Юрій Лісняк, "Рятівник"
Нарешті Лісняк зумів продемонструвати те, що Рятівник перебуває під його пильною опікою. Досвідчений футзаліст у принциповому матчі правильно скеровував молодших партнерів і це стало запорукою успіху в протистоянні з Росавою, яке команда виграла з рахунком 4:3.

 

Євген Бобінський, "Мошни"

Єдиний, хто в складі Мошен постійно шукає і знаходить підступи до чужих воріт. Попри загальний невиразний виступ своєї команди, Євген намагається тримати планку і яскравим прикладом цього стала його реакція на особистий автогол, коли він не порозумівся з власним воротарем і вибухнув агресією, хоча цей м'яч уже нічого не вирішував.

 

В'ячеслав Ткаченко, "Шевченків край"
Місце у збірній він собі забезпечує завдяки своєму інтелекту. Чого вартий хоча б гол із підсічкою з напівоберта. Так забивають лише кмітливі і дуже технічні гравці.

 

Ігор Чмих, "Рятівник"
У найвідповідальніший момент Чмих врятував Рятівник від потенційно переломного голу, через який команда точно втратила б очки.