Символічна збірна 5-го туру Чемпіонату області з футзалу (Перша ліга)
Написав Андрій Вєков   
Понеділок, 09 січня 2017, 18:58

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у Першій лізі в минулому турі.

 

 

IMG 2235583828

Євген Артеменко, "Батьківщина"
Беззаперечний лідер "політиків" нарешті зумів розкритися повною мірою в матчі з Мелагрейном. Хет-трик у його виконанні став найбільшим особистим доробком у команді в цьому матчі разом із Катериничем, але саме Артеменко імпонує технічним стилем гри з розумінням футзальної тактики.

 

Артем Олійник, "Дніпро-80-ТОП Дома"
Олійник продовжує приємно вражати дорослим розумінням футзалу. Він склав відмінний дует разом із досвідченим Ковтуненко на вістрі атаки в матчі проти Шполибудматеріалів. Цікаво подивитися на нього у Вищій лізі.

 

Андрій Фощій, "Дніпро-80-ТОП Дома"
Граючий тренер 16-річних хлопців здорово взяв на себе роль диригента на останніх хвилинах гри, розставляючи підопічних, як фішки, по майданчику. Це б допомогло зберегти перемогу, але опонент вирвався у разючу контратаку і відібрав пункти у команди Фощія.

 

Віктор Моторний, "Шполабудматеріали"
Саме йому мають дякувати партнери за часткову реабілітацію після поразки від Юрії-Фарм. Ще трохи і його команда програла б удруге, а це вже серйозний удар по настроях і турнірних активах.

 

Олексій Мальчик, "Шполабудматеріали"
Врятував команду в кінці від наступу Дніпро-80. Мальчик, як ніхто, заслуговує на місце в збірній туру ще від самого першого матчу. Нарешті це зреалізовано. Безстрашний і миттєво реагуючий голкіпер – запорука успіху Шполи в багатьох матчах.