Символічна збірна 4-го туру Чемпіонату області з футзалу (Вища ліга)
Написав Андрій Вєков   
Понеділок, 26 грудня 2016, 13:58

IMG 211649294

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у вищій лізі в минулому турі.

 

IMG 2121111100

 

Артем Зубко, "Арка"
Дубль Зубка приніс "Арці" жадану перемогу над "Черкасами". Саме після третього командного голу, який забив Артем, лава запасних "смугастих" вибухнула скаженими від щастя емоціями. Дубль у важливому матчі – це завжди цінність.

 

Владислав Панченко, "Рятівник"
Вже котру гру капітан пожежників стає ключовою ланкою своєї команди. Постійно або забиває, або створює нагоди партнерам. Так вийшло і цього разу. А якщо взяти до уваги сукупність користі, то місце в збірній 4-го туру точно його.

 

Євген Бобінський, "Мошни"
Автор найшвидшого голу в сезоні заслужено потрапляє до п'ятірки кращих у Вищій лізі. Бобінський своїм нокаутом із двох поспіль м'ячів заклав гарний фундамент перемоги "Мошен" над "Спартаком". Ця пара влучань і стала вирішальною, бо ще б трохи і золотонісці переломили хід гри.

 

Дмитро Шведенко, "Яснозір'я"
Його команда програла, але навряд у цій поразці можна звинувачувати "Шведа". "Пес" в обороні, який дістане в підкаті будь-кого і видряпає будь-який м'яч. До того ж технічний і з поставленим пасом.

 

Олексій Сорокін, "Росава"
Окрім бискавичної реакції, безстрашності, воротарської техніки та інших атрибутів хорошого голкіпера, Сорокін працює ногами на рівні польових гравців. Свою майстерність ними володіти він довів, забивши важливий для команди м'яч майже з центру майданчика в дев'ятку. Такого воротаря можна і в напад поставити.