Четвертий тур Чемпіонату області з футзалу: Екстра-ліга. Резюме
Написав Андрій Вєков   
Неділя, 25 грудня 2016, 20:57

IMG 0dfghjdkfk110

Екстра-лігу зіграно. "Шарм" обіграв "Епіцентр" а "Солтекс" на пару з "ЛНЗ" влаштували справжнє шоу, а "Цетус", "Валюк" і "Енергія" набирають по три очки.

 

 

"Шарм" – "Епіцентр" 4:0
Голи: Гопка, Бойко, Хрипченко, Грищенко
IMiiooioG 0011 2
Не сказати, що чимось вразили "Шарм" з "Епіцентром" глядачів – від них очікували більшого. А вийшла суцільна боротьба з підкатами і обмаллю видовищних комбінацій. Щойно хтось намагався вирватися вперед – одразу розбивався об стіну оборони візаві. І так 40 хвилин. "Шарм" виграв завдяки високому проценту реалізації. Залетів удар Мачульського в Гопку, Бойко замкнув пас партнера і наприкінці матчу парфумери двічі вразили вже порожні ворота Іщенко. "Епіцентр" досі не може знайти в собі сили й енергію (не тільки в чемпіонаті області) аби повернути хорошу форму, яка давла результат. Тож у підсумку 4:0 на користь "Шарму".

 

"Солтекс" – "ЛНЗ-Лебедин" 3:2
Голи: Лобов 2, Стєпанов – Охременко, Раковський
IMG 02klkllkkl25 4
Шалений матч! Суперпротистояння з вибуховим фіналом. "Солтекс" на останній хвилині перемагає "ЛНЗ-Лебедин", який майже зробив камбек. Із самого початку все пішло за правилами "Солтексу". Білі більше контролювали м'яч і забили зі стандарту, закрутивши голову супернику – 1:0. Взагалі, це єдина команда в області, яка регулярно і головне ефективно використовує домашні розіграші стандартів: від аутів і кутових – до штрафних і вкидань від воріт. Перший тайм так і завершили з єдиним голом Лобова. 
IMG 02klkllkkl25 5
У другому стало дуже гаряче. Стєпанов розрядив гармату в дальній кут воріт своєї команди у великому футболі і рахунок став 2:0. Після цього "ЛНЗ", перебравши контроль м'яча на себе, довго не міг пройти щільну оборону "Солтексу" і лише позиційна атка на 30-ій хвилині призвела до голу Охременка – 2:1. Шполяни на цьому не зупинилися і зрівняли рахунок! Раковський забив зі штрафного – 2:2. 
IMG 02klkllkkl25 6
Долю матчу вирішила остання хвилина. Лобов на фланзі прокинув м'яч між ніг супернику, вирвався до воріт Маценка і покотив повз нього в дальній кут – 3:2 перемога непереможного "Солтексу".

 

"ПП Валюк" – "Хімелектробуд" 2:1
Голи: Стайков Г., Аджубей – Авер'янов

IMG 0zzzzzzzzz683 2

У ще одному центральному матчі дня все сталося в другому таймі. "Валюк" і "Хімелектробуд" сухо провели першу половину, сперечаючись за ініціативу. Слід сказати, що хіміки дуже достойно протистояли фавориту пари і зупинилися за крок від перемоги. Цього не дозволили зробити Стайков Григорій і Аджубей. Перший відкрив рахунок, а другий його збільшив на користь "Валюка", тому що в перерві між голами своїм умінням реалізувати все, шо попадає під ногу, блиснув Авер'янов. За рахунку 2:1 "Хімелектробуду" не вистачило потужності аби на четвертий раз забрати очки в суперника. Сьогодні їх забрали у хіміків.

 

"Рувер" – "Енергія" 1:2
Голи: Пархоменко – Бреус, Підвисоцький

IMG 0zzzzzzzzz683 3

"Енергія" в непростому матчі долає "Рувер" і підіймається вгору по турнірній таблиці. Із неприємним осадом позавчорашньої поразки в Чемпіонаті України білі вийшли сьогодні на паркет і до кінця билися з суперником. "Енергія" показала змістовний, мобільний футзал, що дозволило їй святкувати мінімальну перемогу. Перший із двох каменей у її фундамент поклав Бреус в першому таймі. У половині другій вже Підвисоцький заштовхав м'яч у ворота Котолупа і рахунок став 0:2. Лише після цього "Рувер" почав оживати і "робити нерви" Чуприні. Пархоменко розписався у дальній дев'ятці суперника і залишок гри він із партнерами тис на опонента. За рахунку 1:2 за дві секунди до сирени Вівденко міг врятувати нічию, але його потужний удар зупинив голкіпер. Отож 1:2 на користь "Енергії".


"Цетус" – "Одна Родина" 4:1
Голи: Сидоренко, Волощук, Іскра, Остапчук – Чорний

 IMG 0zzzzzzzzz683 4

"Цетус" прориває на "Одну Родину". Сині сьогодні зовсім без варіантів поступилися бордовим. Не допоміг навіть Чорний зі своїми гольовими здібностями (ну трошки, з десятиметрового). "Цетус" закрив свої ворота на замок і поступово забив чотири м'ячі. Сидоренко забив зі штрафного, Волощук опинився сам на сам, а Іскра відзначився сам і віддав Остапчуку. "Родина", як уже згадували, забила з десятиметрового. 

– Ми мали колись програти. Нехай ця поразка станеться зараз, бо все ще попереду, – сказав президент "Однієї Родини" Олександр Діденко.