Зіграно 7 тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 29 липня 2016, 12:55

cglOBbFjIbQ

Чотири цікавих матчі подарували команди нам учора. Детальніше про них читайте в нашому звіті.

 

"Фотоприлад" – "Телеперформенс" 3:8

Голи: Силка 2, Ященко – Гацанюк 4, Задніпряний, Мойсєєв 2, Коломацький

Неочікувано Телеперформенс і Фотоприлад розпочали останній день сьомого туру "Епіцентр Бізнес-ліги". Фотоприлад в оптимальній обоймі був нокаутований Гацанюком, який за десять хвилин оформив хет-трик, а в перерві між голами ще й травми зазнав. На його третій м'яч хорошою триходівкою відповіли гравці НВК із завершенням Силки, але зелені одразу ж збільшили перевагу голом Задніпряного – 1:4. А за мить до перерви Гацанюк оформив покер 1:5. 
Ww5YchUf-yM
У другій половині команди потроху підсіли і почали більше "зависати" в середині майданчику. Та в цій боротьбі Телеперформенс продовжив колотити м'ячі, а Фотоприлад зумів відквитати всього два пункти. Команда зіграла оптимальним складом, але виявилася не готовою до потужного штурму Перформенсу і поступилася 3:8. 

 


"Капрі-трейд" – "Служба 15-05" 6:2
Голи: Орел 5, Суденко – Максименко, Пасіченко

L8gOxgEj8GA

Службі 15-05 сьогодні протистояла команда, яка непомітно, але якщо проаналізувати таблицю, претендує якщо не на чемпіонство, то щонайменше на медалі чемпіонату. І сьогодні Капрі-трейд довів це розгромом Служби 15-05. Перший тайм став розминочним. Гравці у червоних формах виграли стартові 20 хвилин із рахунком 2:1. 

vd7BkJ8eIOk

А от другий тайм став уже більш показовим. У складі сьогоднішніх переможців не на жарт розійшовся Орел і почав заносити гол за голом, оформивши пента-трик. У підсумку Служба 15-05 поступилася перспективному Капрі-трейду - 6:2.

 

 

"Шпола Будматеріали" – "Юрія-Фарм" 3:3
Голи: Вєтушко 3 – Мачульський 2, Калашник
MHCVi9t2mBU
Центральний матч дня видався дуже напруженим. Шпола і Юрія довго не могли розпечатати ворота один одного, при цьому багато атакували і в гойдалковому режимі створювали небезпеку. Під кінець першого тайму нарешті розкрився Вєтушко, який своїм дублем дозволив Шполі з комфортним гандикапом підти на перерву – 2:0. 
DL-ELFwJOXU
У другій половині Вєтушко забив ще один і рахунок став 3:0. Але по ходу цього сезону Шполу переслідує якась карма. Команда половину матчів зіграла внічию, а сьогодні, виграючи 3:0, на останніх секундах знову втратила перемогу. Розпочав камбек Мачульський. Ударами зі штрафного і з гри він скоротив різницю в рахунку до мінімуму. Відчувалося, що от-от і фармацевти зрівняють рахунок. Шпола взяла тактичний тайм-аут, але зелені продовжували вірити в свій успіх. І вже на останніх секундах, після тривалої паузи, Калашник на дальній стійці замкнув пас партнера – 3:3, четверта нічия Шполи Будматеріалів. 

 


"Швидка Допомога" – "Олімп" 6:5
Голи: Дузь 2, Фурт, Даценко 2, Савісько – Пархоменко 2, Шевельов, Поліщук 2
28rcDmP6WL0
Матч за перше місце з кінця "виграв" "Олімп". Після цієї гри олімйці вже одноосібно посідають останню сходинку чемпіонату з нулем в графі очок. Але гра була бойова. Команди весь матч йшли нога в ногу. "Олімп" розпочав гру краще – швидко відірвався від лікарів і з рахунком 3:1 був ближчим до перемоги. Однак в команді на деякий період розладився мікроклімат, чим скористалася Швидка і вирівняла гру, а в кінці забила вирішальні голи, які і дозволили команді вперше за 7 турів набрати очки. Одразу три очки. 6:5.