«Черкаські Мавпи» підпишуть ще одного легіонера?
Написав Стас Лопес   
Середа, 09 жовтня 2013, 07:49

hv2Image 24 41

   Схоже «Черкаські Мавпи» у цьому сезоні таки матимуть п’ять легіонерів.

Про пошуки пазлу, якого не вистачає у селекції клубу головний тренер команди Володимир Холопов повідав на офіційному сайті команди. За нашою інформацією помаранчево-чорні шукають висококласного виконавця на позицію третього номера. Цілком вірогідно, що вже днями у Черкаси приїде потенційний лідер клубу. Навряд чи «Мавпи» встигнуть підсилитися перед дебютним матчем у Суперлізі. «Мавпи» у п’ятницю прийматимуть «Галичину»

 

-В ідеалі підписання це мало б відбутися днями. Нам потрібно посилити позицію «третього номера». На жаль, цього не вдалося зробити відразу після відповідного рішення, але я сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо знайти потрібного нам якісного гравця.

 

Який настрій у Вас перед стартом сезону?

–Для кожної команди старт сезону – це відповідальність і, тим більше, ми відкриватимемо сезон на очах у рідної публіки. Можливо, це внесе певну нервозність у діях гравців, потрібно бути готовим до цього. Але сподіваюся побачити від своєї команди баскетбол пристойного рівня, який  би сподобався глядачам. Вони теж засумували за офіційними матчами і, думаю, хочуть побачити гарну гру. Сподіваємося на їх підтримку у пятницю.

 

–Як триває підготовка до матчу проти «Політехніки-Галичини»?

Готуємося за планом. Зрозуміло, що володіємо певним матеріалом по «Політехніці», будемо ще вивчати відео і розбирати суперника. З того, що мені відомо, львів’яни вже на цій стадії вийшли на непогану форму, команда мобільна, з хорошим і дисциплінованим захистом. Але передсезонний скаутинг – це річ доволі суб’єктивна, на цій стадії дуже важко оцінити реальну силу будь-якого суперника, всі точки має розставити офіційна гра. 

 

–Два сезони тому, коли ви дебютували у Суперлізі як головний тренер, перший матч ви також проводили з «Галичиною» і тоді виграли. Цьогоріч ви задоволені таким збігом обставин?

–Якщо говорити про першого суперника виключно з огляду на силу опонента, то в ідеалі суперник міг би випасти і слабший. Але якщо команда ставить певні завдання перед собою на сезон, то це не має значення. Нам у цих умовах потрібно вигравати кожен домашній матч і брати можливі очки на виїзді. Таким чином абсолютно не важливо, з ким ми граємо першу домашню гру, вона має завершитися нашою перемогою.

 

–У якому стані зараз гравці вашої команди, всі готові на сто відсотків?

Скажу лише про те, що травмованих немає. Настрій у колектива робочий і бойовий, всім хочеться вдало стартувати. Докладемо максимум зусиль для цього. На жаль, не змогли ми ще повністю завершити селекцію команди.