Черкаські депутати вдало стартували на Всеукраїнській спартакіаді
Написав Стас Лопес   
Середа, 29 травня 2013, 19:47

111111getImage_1

   Днями у Алушті стартувала Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради, обласних, міських, районних та селищних рад.

Команда Черкаської області, серед 18-ти збірних вважається однією з фаворитів турніру. Цьогоріч нашій команді потрібно відстоювати срібло минулого сезону. Перші дні спартакіади на Кримській землі пройшли доволі успішно для наших спортсменів. Загалом до Ялти вирушило 23 черкаські депутати, які змагаються в чотирьох видах змагань. Вже позаду турнір з настільного тенісу. Вячеслав Підлубний з Маньківки посів четверте місце в цьому виді програми. Цей результат допоміг нашій збірній посісти сьоме загальнокомандне місце. В індивідуальній програмі попереду ще турнір з шашок та шахів.

 


   Традиційно сильно черкаські депутати виступають у командних видах спорту. Так наші футболісти та волейболісти пробилися до вирішальної стадії змагань. В своїй групі черкаські волейболісти з сухим рахунком – 2:0 розібралися зі збірними Запоріжжя, Сум та Рівного, а в чвертьфіналі, з таким же рахунком, наші спортсмени розібралися з київськими депутатами і пробилися до фіналу чотирьох. Від результативності черкаських депутатів у футболі постраждали команди Сумської області (1:0), Закарпатської (5:0) та Запоріжської (4:1). Завтра наші футболісти зіграють проти депутатів з Житомирської області.